golden ticketGolden Ticket is een video slotmachine ontwikkeld door Play'n GO en nu al één van de toppers onder de Play'n GO slots.

Het thema van Golden Ticket is het circus waar je in dit geval niet naartoe hoeft te gaan want via het spelen van dit spel bij BigBang Casino komt Golden Ticket naar je toe.

De inzetmogelijkheden varieren van 20 eurocent tot maximaal 40 euro per draai en een geschikte inzet instellen kan direct onderaan zodra het spel is gestart.

Naast de reguliere mogelijkheden om een winnende combinatie te draaien is er ook nog een wildsymbool dat alle andere symbolen vervangt.

Zodra je verticaal het woord bonus in één van de kolommen ziet verschijnen wordt de extra bonusronde opgestart en is het aan jouw om een passende bonus neer te schieten voor de tien extra bonusrondes.

Dankzij de hoge inzetmogelijkheden kun je leuke winsten behalen of speel lekker gratis via BesteGokasten. Lig je het liefste languit op de bank met een tablet te spelen dan kun je ook de Auto Play functie inschakelen zodat de rollen automatisch worden afgedraaid.

Bonusronde en wildsymbool

Het gouden kaartje telt als wildsymbool en vervangt alle andere symbolen als dit tot een winnende combinatie leidt.

Winnende combinaties kunnen zowel horizontaal als verticaal voorkomen.

De bonusronde gaat van start zodra je het woord bonus ziet staan. Tijdens de bonusronde krijg je gratis spins gekoppeld aan een vermenigvuldiger, de hoogte hiervan is afhankelijk aan welke kraampje op de kermis de bonusronde zich afspeelt.

Golden Ticket is een leuk spel om te spelen en via de bonusronde kan de winst aanzienlijk oplopen.

Top