golden legend videoslotBen je toevallig net bij de afhaal Chinees geweest en was je van plan om vanavond een gokje te wagen op videoslots?

Dan is Golden Legend het spel dat je zoekt! Golden Legend is een nieuwe Play'n GO slotmachine met een Chinees thema waarbij de gouden draak een hoofdrol speelt.

Dit videoslot bevat de vier oeroude Chinese symbolen waaronder Meng Zhang, de Azure Draak van het oosten, Lung Guang de Vermillion Bird een gigantische phoenix die het zuiden beschermt.

De witte tijger vertegenwoordigt de herfst en is tevens de beschermheer van het westen, tot slot rest nog de zwarte Tortoise die de winter vertegenwoordigt en tevens de beschermer van het noorden is.

Speluitleg Golden Legend

Dit videoslot heeft vijf rollen, drie rijen en je kunt tot maximaal 50 lijnen activeren.

Met inzetmogelijkheden vanaf 1 eurocent tot maximaal honderd euro per draaibeurt is er voor elke type gokker wel een beschikbare inzet om mee te spelen.

De gouden sycee symbool telt als wildsymbool, de sycee was trouwens een ruilmiddel in China tot aan het begin van de 20e eeuw. De sycee is in de vorm van een gouden boot dus vrij eenvoudig te herkennen.

Dankzij dit wildsymbool kun je tot wel 20 gratis spins en maximaal 1.000000 munten winnen. Het achtergrond deuntje doet je direct in het verre Oosten wanen.

Chinezen gokken graag

Dat Chinezen regelmatig een gokje wagen is algemeen bekend maar wist je dat Chinezen een fruitautomaat een tijgermachine noemen?

Een aantal spellen die veelal door Chinezen worden gespeeld zijn Mahjong, Fan Tan en natuurlijk de reguliere tafelspelen die online casino's bieden.

De Landelijke Federatie van Chinese Organisaties in Nederland (LFCON) heeft laatst een onderzoek gehouden waaruit bleek dat veel Chinezen een kleine lening van familie of vrienden nodig hebben om de gokschulden te kunnen betalen, lukt dat niet dan proberen zij geld te lenen van woekeraars tegen een rente van 5 tot 10%. Natuurlijk zijn er ook zat chinezen die graag gokken en geen financiële problemen ondervinden.

Kort samengevat:

  • Software: Play 'N Go
  • Type spel: Video slot
  • RTP: 96,50%
  • Variantie: Medium
  • Winlijnen: 50
  • Min inzet: € 0,50
  • Max inzet: € 100
  • Max pay: € 400.000
  • Features: Free spins met Wilds
Top