Play 'N Go heeft Golden Colts exlusief ontworpen voor Mr Green zodat je dit slot momenteel alleen bij dit online casino kunt spelen.

Het spel bestaat uit vijf rollen, vier rijen met 40 winregels. Het thema van deze gokkast speelt zich af in het wilde westen in de tijd dat de gunslingers heersten.

Wat opvalt is het aantal bonus features want dat zijn er zeven waarbij je met zes van de bonussen ook nog free spins kunt verdienen. Inzetten voor geld kan met minimaal €0.20 tot maximaal €100 per spin maar hier op Beste Gokkasten kun je dit spel eerst gratis uitproberen.

Er is een wild symbool aanwezig dat alle andere symbolen (behalve de scatter) vervangt.

De Bonus Features

Met drie of meer scatters gaat er een bonusronde van start en gaat de cilinder van de revolver draaien. De kamers van de cilinder zijn gevuld met de volgende bonussen;

  • Ace High Gang: Deze bonus geeft drie spins met 4x4 mega symbolen op de rollen 2 en 4.
  • Wild Bull: Je ontvang drie spins waarbij 1 of 2 rollen bij elke draaibeurt wild worden.
  • Law of the Wild: 1 gratis draai met het Law of the Wild symbool uitgeklpat op de rollen 2 en 4. Het Sheriff symbool kan re-spins activeren als deze uitklapt op de rollen 2, 3 en 4 of een 3x3 blok vormt.
  • Gunlsingers: 1 gratis draai gekoppeld met een vermeniguldiger dat van 5x tot 30x de inzet kan opleveren.
  • Poker Speler: 1 free spin waarbij er een 2x2 Gamble symbool verschijnt en blijft plakken op de rollen. Zodra er een tweede Gamble symbool voorkomt ontvang je een re-spn.
  • Furies: 1 gratis spin met een vrouwelijke gunslinger op de rollen en blijft plakken. Je ontvangt re-spins totdat er een winnende combinatie wordt gedraaid.
  • Most Wanted: Dit is een Click Me spel met 20 posters. Je kunt posters selecteren die prijzen bevatten totdat je de poster aanklikt waarmee deze bonus wordt beëindigd.

Met het spelen van Golden Colts kun je tot maximaal 2500x de lijninzet winnen! Het symbool met de hoogste uitbetaling tijdens het basisspel is van Law of the Wild waarmee je tot 12.5x de inzet kunt winnen met een inzet van €2 per draai.

Een andere aanrader met een wilde westen thema is het spel Dead or Alive van Net Entertainment dat je ook als gratis gokkast kunt spelen.

281 keer gespeeld
Share this article
Top