Welkom in de arena van de gladiatoren waar elke gladiator een gevecht tot de dood aan zal gaan. Lukt het jouw om als sterkste uit de bus te komen en de winst te pakken op dit wel hele spannende video slot? Ondertussen kent iedereen de film Gladiator, een perfecte weergave van hoe het er in die tijd aan toe ging. De video slot van gladiator is eigenlijk net zo spannend als de box office hit alleen is het nu aan jouw om als winnende Gladiator uit de arena te treden. De spannende bonusronde zorgt voor veel sensatie en kan jouw een flinke winst bezorgen.

Gladiator Spelen

Selecteer het aantal winlijnen waarmee u wilt gaan spelen en kies de hoogte van uw inzet per winlijn. U kunt met maximaal dertig winlijnen spelen en wij adviseren u dan ook om met alle winlijnen te spelen zodat u uw kansop een winnende prijs flink vergroot. Het gladiator video slot zit vol met extra features en dat maakt het spelen op dit slot ook zo spannend en leuk.

Zo is er het Click Me symbool feature, het Gladiator battle feature en nog vele andere features waarmee u leuke extra prijzen kunt winnen zoals gratis spins of credits.

Klik op de prijstabel om te zien welke winnende combinaties de beste prijzen opleveren.

Alle extra features

  • Princes wild symbool, een wild x2 feature waarbij elke winnende combinatie dat het wild x2 symbool bevat dubbel wordt uitbetaald.
  • Click Me deur symbool, zodra er drie deur symbolen vallen wordt het Click Me spel geactiveerd.
  • Scatter Arena symbool, verdien FREE SPINS met het drie arena symbolen.
  • Gladiator Battle, selecteer één van de twee gladiatoren die volgens jouw het gevecht gaat winnen.
Top