GemixGemix is een nieuwe videoslot van Play'N Go dat een beetje lijkt op het spel tetris. In plaats van draaiende rollen bestaat het spel uit vallende blokken die winnende combinaties kunnen vormen. Gemix is een zeer kleurrijk spel en het is niet verstandig om met een zak snoep erbij te spelen want dankzij de symbolen is dat juist waar je trek in krijgt. Dankzij alle extra bonussen die te vergaren zijn en de drie verschillende Werelddelen die te ontdekken zijn is Gemix echt één van de leukste video slots om op te spelen. Door winnende combinaties van kleurpatronen te draaien kun je in een volgende Wereld terechtkomen. De winnende combinaties worden bepaald door vijf dezelfde symbolen te vergaren. Probeer dit spel zelf maar eens via BesteGokkasten of bezoek het Vera&John casino om een gokje voor geld te wagen.

Speluitleg

Laten we het eerst hebben over het instellen van een inzet zodra je voor geld gaat spelen. Dat kan onderaan waar je via de pijltjes toets een inzet vanaf 2 eurocent tot maximaal 100 euro per beurt kunt instellen. Een winnende combinatie wordt gevormd zodra er vijf gelijke symbolen aan elkaar gekoppeld zijn, de symbolen dienen elkaar dus aan te raken. Via de 'Auto Play' knop kun je een gewenst aantal draairondes instellen die automatisch worden afgespeeld als je geen zin hebt om elke keer op 'Start' te klikken. Aan de rechterkant van het spel zie je e 'Crystal Charge' meter in de vorm van een blauwe bol en daaronder kun je via verschillende patronen drie werelddelen betreden. 

De 'Crystal Charge' wordt geladen zodra je een winnende combinatie met 20 symbolen weet te draaien. Mocht het je lukken om een winnende combinatie met veertig symbolen te krijgen dan wordt de 'Super Charge' geladen en wordt jouw winst met drie vermenigvuldigt. De drie verschillende werelddelen die je via patronen kunt bereiken hebben ieder een eigen wildsymbool. Bovendien biedt elke Wereld ook nog eens een speciale 'World Bonus'. Ons advies is om Gemix eerst vrijblijvend te spelen zodat je precies weet hoe te spelen zodra je een gokje voor geld waagt.

Top