Fruit Case is eigenlijk een klassieke video slot en met de fruitsymbolen zou je haast zeggen een echte fruitmachine. Een vrolijk en gezellig video slot om op te spelen met uiteraard de kans op geweldige prijzen. Wanneer je vijf aardbeien op een rij hebt win je maar liefst 2000 munten en dat is toch wel een leuke prijs om zo even mee te pakken. Natuurlijk kun je dit slot gratis proberen en vervolgens bepalen of je een gokje voor geld gaat wagen. Fruit case is voorzien van een wildsymbool en een free falls symbool want het gaat bij fruit case niet om draaiende rollen maar om vallende symbolen. De free falls kun je dus als gratis spins beschouwen terijl het wildsymbool voor extra winsten kan zorgen. Tevens kan het wildsymbool met een vermenigvuldiger gekoppeld worden zodat jouw winst tot maximaal 8 keer wordt vermenigvuldigt.

Fruit Case spelen

Fruit Case heeft vijf rollen ,drie rijen met vallende symbolen en je kunt tot 20 lijnen actief maken. Tevens kun je een Bet Level instellen per lijn en een muntwaarde van 1 eurocent tot maximaal 50 eurocent. Je kunt maximaal met 100 euro per beurt spelen waarmee je ook de hoogste winst kunt behalen. De Fruit Case Wild kan voor een avalanche aan vermenigvuldigers zorgen.

Drie of meer Free Fall symbolen zorgen voor minstens 10 free falls (gratis beurten) en winnende combinaties tijdens de free falls worden met 3 vermenigvuldigt.

1301 keer gespeeld
Share this article
Top