Foxin Wins Again is de opvolger van het spel Foxin Wins, een prachtig videoslot dat wij binnenkort ook nog op beste gokkasten plaatsen. NextGen Gaming heeft met Foxin Wins Again alles uit de kast gehaald en dat blijkt zodra je dit slot gaat spelen. Er is overal aan gedacht om het voor jouw als speler zo leuk mogelijk te maken waardoor het spel zeer veel extra features bevat. Het thema speelt zich af op een jachtschip waar je samen met de familie Foxin probeert om gunstige combinaties te draaien. Met een beetje geluk ben je straks net zo rijk gevuld als de vossen en anders heb je in elk geval een hoop plezier beleeft. Speel direct op de Foxin Wins Again slotmachine of lees hieronder de spelomschrijving.

Foxin Wins Again speluitleg

Deze video gokkast beschikt over drie rijen. vijf rollen met vijftig te activeren lijnen. De minimale muntinzet per lijn bedraagt 1 eurocent en jekunt tot maximaal 2 euro per lijn inzetten. Kapitein Foxin telt als het wildsymbool en kan alle andere symbolen behalve de scatter vervangen. Aan de rechterkant van het spel zie je de knop 'Super Bet', hiermee kun je met behulp van de Foxin pups die opspringen en symbolen in een wildsymbool kunnen omtoveren. Zet bijvoorbeeld 100 munten in en er verschijnen foxin pups op alle rollen.

Free games feature

Free games kunnen met de scatter worden verdiend en de scatter is het symbool van de scheepsbel. Zodra er drie of meer scatters op actieve lijnen verschijnen maak je kans op 10 gratis speelrondes met een tweede kans en een verdubbeling van jouw winsten. Tevens worden de winsten tijdens de free games nog eens vermenigvuldigt met de lijninzet. Met symbool van mevrouw Vos levert de hoogste uitbetaling op.

Top