Kleine Ierse kaboutertjes is het thema van NetEnt's Finn and the Swirly Spin, een speelautomaat waar de innovatie vanaf spat.

Een uniek concept want draaiende rollen ontbreken maar toch worden de symbolen keurig in volgorde geplaatst via de Swirly Spin.

Grafisch gezien behoort dit spel tot de toppers onder de Net Entertainment spelletjes en spelers kunnen zelfs een eigen bonusronde selecteren.

Dit spel heeft vijf rollen en vijf rijen met een wild symbool, een free spins sleutel met vier verschillende varianten van free spins en vier varianten van een random bonus feature.

Uniek zijn toch wel de wervelende symbolen die worden rondgeslingerd zodra je het spel start.

Hoe speel je Finn and the Swirly Spin?

Eigenlijk speelt dit slot niet anders als andere NetEnt slots alleen zijn er hier geen winlijnen maar zodra je drie symbolen op een rij draait val je in de prijzen.

Uniek is het feit dat de symbolen worden rondgeslingerd maar daar blijft het niet bij want je kunt hier niet alleen vier verschillende free spins rondes selecteren maar ook willekeurige bonussen spelen.

Een winnende combinatie verdwijnt van het scherm en maakt plaats voor nieuwe symbolen, uiteraard wordt de winst vooraf aan je speeltegoed toegevoegt. Wat inzetten betreft kun je spelen met een minimale inzet van €0.10 tot maximaal €200 per speelronde.

Het is verstandig om Finn and the Swirly Spin eerst gratis te proberen zodat je het spel eigen kunt maken voordat je voor geldwinst speelt.

Beste symbolen en extra functies

Terwijl de fluitende Finn linksonder voor entertainment zorgt zul je jezelf misschien afvragen welke symbool combinatie nu de meeste winst oplevert, dat is bij deze gokkast de diamant waarbij je bij een combinatie van vijf diamanten 500 munten ontvangt.

De sleutel die elke keer linksonderin voorkomt kan de free spins ronde activeren. De sleutel verhuist na elke avalanche naar het midden van het spel en zodra dit symbool centraal in het spel is gaan de free spins van start.

Het theoretische uitkeringspercentage bedraagt 96,62% gekoppeld aan een gemiddelde variantie.

Kort samengevat:

  • Software: NetEnt
  • Type spel: Video slot
  • RTP: 96,62%
  • Variantie: Medium
  • Winlijnen: Spiral Reels
  • Min inzet: € 0,10
  • Max inzet: € 200
  • Max pay: € 100.000
  • Features: Spiral Reels, vier verschillende free spins bonussen
Top