Fantastic Four

(2 stemmen)

Fantastic Four behoort tot de flitsende video slots en zit net als de film vol spanning en sensatie.

Je kunt dit spel gratis spelen en als je voor echt geld wilt spelen dan kun je een account aanmaken bij 21Nova om vervolgens geld over te maken en met een beetje geluk win je een nog een leuk bedrag ook.

Met fantastische grafische beelden kun je nu een video slot spelen met jouw favoriete superhelden Torch, Mr Fantastic, Invisible Woman en Thing in de hoofdrol.

Wild Symbool

Het Fantastic Four logo telt als Wild symbool en vervangt alle andere symbolen behalve de scatter als dit tot een winnende combinatie leidt.

Mocht u zo gelukkig zijn om vijf wild symbolen op de actieve winstlijnen te krijgen dan ontvangt u 10.000 keer de lijninzet wat een gigantisch bedrag kan opleveren.

Bonus ronde

Fantastic Four heeft een leuke bonus ronde waarbij je in de huid van jouw favoriete superheld kruipt en zijn speciale krachten kunt activeren.

Zodra de bonus ronde wordt gestart dan ontvangt u 12 gratis spins en als u drie maal een superheld symbool op de actieve winstlijnen ziet dan kunt u de krachten van de superheld activeren.

Drie Mr Fantastic symbolen geven een steeds maar groter worden wild symbool en 4 gratis spins en drie Invisible woman symbolen geven ook 4 gratis spins.

Top