Egyptian Heroes

De setting voor dit fantastisch video slot is het magische land Egypte. De helden uit Egypte helpen jouw op weg naar een fantastische prijs! Het is mogelijk om met een enkele draai aan de rollen tot wel 100.000 credits te winnen!

Zoals je direct wel zult herkennen is Egyptian Heroes een Netent videoslot met een uitklapbare wildsymbool en scatters waarmee je free spins kunt verdienen. De Golden Bet Line maakt het extra spannend want dit kan voor een vermenigvuldiging van de lijninzet zorgen.

De theoretische uitbetaling van Egyptian Heroes is 97,6%.

Speluitleg

Egyptian Heroes bevat een scatter en wild symbool en er is een Golden Bet line optie waarmee de gewonnen prijs tot vijf keer vermenigvuldigd kan worden.

Er is ook een uitklappende wild symbool aanwezig waardoor je flink extra winst kunt maken.

Dit spel heeft vijf rollen, drie rijen en twintig lijnen waarbij je ook een inzetniveau van 1 tot 10 kunt instellen en met een muntwaarde van 1 eurocent tot maximaal 50 eurocent per lijn kunt spelen. Met Egyptische symbolen en de Golden Bet vermenigvuldiger is het spelen van dit slot puur speelvermaak.

Danzkij het uitklappende wildsymbool dat op de rollen 2, 3 en 4 voor kan komen kun je veel meer winsten behalen want dit wildsymbool klapt dus uit over de gehele rol.

 

Offline

Helaas is Egyptian Heroes offline, speel anders het spel Coins of Egypt van NetEnt

Top