EggOMatic behoort tot één van de leukste video gokkasten van dit moment. Het spel is onlangs uitgebracht door Net Entertainment en je kunt dit fantastische videoslot gratis bij Polder Casino spelen. Dit spel zit propvol met extra features zoals een spreading wild symbool en free spins, bovendien worden er bonuseieren geproduceerd door de EggOMatic eiermachine. EggOMatic heeft een beetje een jaren 50 uitstraling en zowel het spelverloop als dit videoslot zelf is zeker uniek.

EggOMatic beknopte review

Er zijn tal van features inbegrepen maar laten we het eerst even over het wild symbool hebben. Het EggOMatic wild symbool is dat in de vorm van een haan en dit symbool keert de best mogelijke combinaties uit. Mocht het wild symbool tijdens het spel onder een ei verschijnt dan wordt het bonusei op de lopende band geactiveerd. Naast het gewone wild symbool is er ook nog het spreading wild-ei symbool. Dit symbool wordt geactiveerd tijdens het hoofdspel en free-spins en kan alle symbolen behalve het wild symbool veranderen in een wild.

Dan is er nog het free spins ei waarmee je vet veel gratis spins kunt verdienen. Verdien tot maximaal 50 gratis spins met de free spins eieren. Er zijn nog twee eieren te gaan, namelijk het munstwinstei dat winsten kan vermenigvuldigen en het verrasingsei dat een van de eieren bonussen bevat.

Top