drive slotAl vanaf vorige week te spelen is Netent's nieuwste slotmachine Drive: Multiplier Mayhem. Bij alle NeEnt Casino's kun je deze gokkast voor geld spelen of speel lekker gratis via Gokkast Amigo.Zoals aan het spel af is te zien behoort Drive tot een van de flitsende slots gebaseerd op snelle auto's met als doel het winnen van straatraces. Dit video slot ziet er niet alleen goed uit maar door slim gebruik te maken van allerlei extra bonus features bewijst NetEnt weer eens dat zij tot de top slots ontwikkelaars behoren. 

Speluitleg in het kort

Drive heeft vijf rollen en drie rijen met vijftien lijnen waarbij je de muntwaarde en een Bet Level kunt instellen. De Multiplier speelt een belangrijke rol en kan jouw lijnwinst tot maximaal vijf keer vermenigvuldigen, bovendien komt het aantal keer waarmee de lijnwinst vermenigvuldigd kan worden overeen met de rol waarop dit symbool valt. Ontvang je dus na een draaibeurt bijvoorbeeld een multiplier op de vijfde rol dan wordt de lijnwinst vijf maal vermenigvuldigd. Er is een scatter tijdens het basisspel maar ook tijdens free spins kun je via het Nitro symbool additionele free spins verdienen. De scatters komen alleen voor op de rollen 2, 3 en 4 en tijdens free spins kun je extra 'Overlay' multipliers verdienen.

Tijdens de free spins zul je het opnemen tegen de andere straatracers Twitch, Hamaki en Bruiser. Dit alles in het holst van de nacht en middenin een grote stad.

Top