De nieuwste Microgaming video gokkast heeft een thema dat je normaal gesproken niet gewend bent van de slots. Cricket Star is namelijk geheel gericht op cricket een sport waar meer Nederlanders van houden dan dat je in eerste instantie zou denken. Het kan natuurlijk zijn dat Microgaming zich meer richt op het Engelse publiek maar in Nederland wordt de cricket sport ook op hoog niveau beoefend. Het gaat er natuurlijk uiteindelijk om hoe het spel verloopt maar als liefhebber van de cricket sport is Cricket Star een must om te spelen. Het videoslot is voorzien van vijf reels, drie rijen en er zijn 243 manieren om in de prijzen te vallen. Zodra dit spel wordt opgestart zie je direct dat het met cricket te maken heeft want de symbolen zijn gebaseerd op deze topsport. Een wild en scatter maken het spel spannend genoeg want je kunt hier leuke extraatjes mee verdienen.

Om te beginnen zijn er pakweg 40 wildsymbolen en op de rollen 3, 4 en 5 gaat het zelfs om uitklappende wildsymbolen die over de gehele rol uitklappen. Maar er is nog meer want dankzij de Wickets Wild feature ben je gegarandeerd want deze random feature zal een uitklappende wild activeren met een winnende combinatie draaien.

De scatters kunnen free spins opleveren en dat is toch iets waar veel spelers iets aan hebben. Zodra je drie of meer scatters op actieve lijnen hebt verdien je dus gratis spins waarbij de rolling reels feature geactiveerd wordt. De rolling reels feature kan ervoor zorgen dat je tot tien keer achter elkaar een winnende combinatie pakt en kan vervolgens nog de winst maal tien vermenigvuldigen.

Top