Crazy Chameleons

(4 stemmen)

crazy chameleonsCrazy Chameleons is een video slot met vrolijke symbolen, drie rijen, vijf rollen en vijf winstlijnen. U kunt met minimaal 25 eurocent en maximaal 5 euro per winstlijn spelen en uiteraard kunt u zelfstandig de hoogte van de credits en het aantal winstlijnen bepalen.

Wist je dat de Crazy Chameleons gokkast tot een van de eerste slots op internet behoort? Dit spel is sinds 2001 te spelen bij internet casino's.

Visueel is het merkbaar dat dit al een oude gokkast is en het geluid is ook van slechte kwaliteit.

Het theoretische uitbetalingspercentage is met 96.07% zo slecht nog niet en de variantie is medium.

Je kunt met dit slot met één spin maximaal 5000 credits winnen.

Hoe werkt de Crazy Chameleons Gokkast?

Gelukkig is de Crazy Chameleons gokkast niet erg ingewikkeld. Er is geen free spins bonusronde en er zijn ook geen extra features (behalve het wild symbool).

Bij Crazy Chameleons telt het wave symbool als wild symbool en vervangt dus alle andere symbolen als dit tot een winnende combinatie leidt.

Qua symbolen is de groene kameleon het meeste waard, vijf van deze symbolen op een winlijn is goed voor 5.000 munten.

De overige premium symbolen bestaan uit, de zon, een zeemeeuw, boxershorts en een paar surfplanken. De uitbetaling voor vijf op een lijn varieert tussen de 600 en 3.000 munten.

De kaartsymbolen K, Q, J en 10 hebben de laagste waard, een combinatie van vijf levert 100 tot maximaal 500 munten op.

Wat vinden wij van Crazy Chameleons?

Het gebrek aan allerlei extra features maakt dit een van de eenvoudigste speelautomaten dat je momenteel kunt spelen.

Op zich is dat best leuk want zonder alle bagage dat je van moderne slots gewend bent kun je toch nog vet winnen met Crazy Chameleons.

Wij raden alle slotmachine spelers aan om deze video slot toch eens te proberen want ondanks dat het spelverloop vrij simpel is zijn de te winnen prijzen vrij hoog.

Top