Videoslots
background
´╗┐

Classic 243

Beoordeel dit spel
(4 stemmen)

De Classic 243 gokkast van Rabcat Gaming is een retro jaren tachtig slot maar dan in een modern jasje gepropt, de ideale combinatie amengesteld van een oude en nieuwe gokkast. Ondanks dat dit spel er modern uitziet vanwege de sprankelende symbolen is het een vrij eenvoudig speelautomaat om te spelen. Je speelt dit spel met 243 winlijnen met een wild symbool en kans op free spins dankzij de scatter. Classic 243 ziet er fantastisch uit zoals we inmiddels wel gewend zijn van Rabcat Gaming maar wil je een gokkast spelen met veel extra opties dan adviseren wij je om Moby Dick te proberen. De Classic 243 slot kan via een desktop pc of mobiel toestel gespeeld worden en de RTP van dit spel bedraagt 96.4%.

Classic 243 Functies en Opties

Voordat we vertellen over alle beschikbare functies is het handig om te weten dat er een jackpot te winnen valt, de jackpot bedraagt 40.000 munten. Mocht je een winnende combinatie spinnen dan kun je via de 'Gamble Feature' het bedrag verdubbelen. De symbolen die je de meeste winst opleveren zijn als volgt;

  • Vijf diamant symbolen zijn 1000 munten waard
  • Vijf symbolen van een bel zijn 2000 munten waard
  • Vijf wild symbolen zijn 2000 munten waard

Het wild symbool telt als joker waardoor het dus alle andere symbolen kan vervangen zodat de kans dat je een winnende combinatie compleet maakt een stuk groter wordt. Dan is er nog het free spins symbool waar je er minstens drie of meer van nodig hebt om 10 gratis speelrondes te winnen. Tijdens de 10 gratis speelrondes otvang je ook nog eens 2 tot 3 stacked wilds waarmee je een behoorlijk bedrag kunt winnen. Weet je nogmaals drie free spin scatters te draaien dan ontvang je wederom 10 gratis spins.

182 keer gespeeld