Captain's Treasure is een fantastisch nieuw video slot dat wordt aangeboden door het Vera & John. Dit videoslot heeft 30 winstlijnen en er zitten tal van extra features aan dit slot verbonden. Stap aan boord van Captain's Teasure en ga mee op een spannende zoektocht naar verborgen schatten en schatkisten. Zoals u wellicht al heeft gemerkt hebben wij twee varianten van dit spel op de site staan maar deze variant van Captain's Treasure is gloednieuw en uitermate spannend om op te spelen.

Dit video slot is ook zeer geschikt voor High Rollers, spelers die graag met grote bedragen spelen kunnen met een maximale inzet met 750 euro per spin spelen.

Spelverloop Lost Treasure

Captain's Treasure heeft 30 winstlijnen en het aantal winstlijnen en de inzet per winstlijn kunt u zelfstandig instellen. Het wild symbool is het symbool van de papegaai en dit wild symbool kan uitsluitend op de de derde rol verschijnen. Naast het wild symbool is er ook een scatter symbool aanwezig waarmee u gratis spins kunt verdienen, het scatter symbool is het symbool van een schatkist en kan alleen op de rollen 1, 3 en 5 verschijnen.

Het scatter symbool start ook het Click Me spel, een extra bonusspel waarmee u extra gratis spins kunt verdienen en waarbij gewonnen prijzen worden vermenigvuldigd.

Het symbool van de schatkaart start het feature bonusspel en dit symbool verschijnt alleen op de rollen 1, 2 en 3. Met dit spel kunnen gratis spins worden verdient en kunnen gewonnen prijzen vermenigvuldigd worden. Helass kun je dit sherrif Gaming spel niet meer spelen. Inplaats daarvan hebben wij het spel Treasure Island van Vera&John toegevoegd.

Top