butterfly staxx

Butterfly Staxx is een splinternieuwe speelautomaat van NetEnt. Dit vrolijk spel bevat bloemetjes en vlinders met een Vangelis achtige achtergronddeuntje.

Standaard bevat Butterfly Staxx 40 lijnen die je overigens ook inde paytable terug kunt vinden.

Er zijn verschillende extra opties toegevoegd om het spel spannender te maken waaronder een wild symbool dat overal op de rollen kan verschijnen, alle andere symbolen (behalve de scatters) vervangt en voor re-spins kan zorgen.

Speel je liever via een smartphone of tablet? Dat is geen probleem want Butterfly Staxx is een mobile slotmachine en trouwens ook gratis mobiel te spelen via BesteGokkasten.com.

Spelverloop

Het spel heeft vijf rollen en 40 lijnen met 10 verschillende inzet niveaus. Re-spins worden geactiveerd zodra vlinders een gehele rol in bezit nemen.

Tijdens de re-spins vliegen de vlinders op de rollen naar de linkerkant en als de rol geen vlindersymbool bevat dan krijg je nog een een re-spin totdat er geen vlinders meer zichtbaar zijn.

Drie of meer scatters kunnen voor een leuke verrassing zorgen want deze leveren 5 tot 7 butterfly spins op. Tijdens de butterfly spins zul je uitsluitend cocon symbolen zien waarbij de actieve cocons tot vlinders omgetoverd kunnen worden.

Top