Boomanji is de videoslot om op te spelen tijdens of rond de jaarwisseling want boomanji staat volledig het teken van prachtig siervuurwerk.

De symbolen op de rollen bestaan uit grote knallers waaronder de Mega Boom en de Ka Pow. Boomanji beschikt over vijf rollen, drie rijen en tien lijnen dat je kunt activeren.

Qua inleg kun je spelen vanaf 2 eurocent per lijn tot maximaal één euro per winlijn. Ook bij Boomanji kun je zowel het aantal lijnen waarmee je wilt spelen selecteren als het aantal munten per lijn. Via de knop options kun je de spel instellingen bijwerken, zo kun je zowel het geluid aan of uit zetten als de special effects.

Vijf vuurwerkpijlen leveren direct een winst op van 2500 credits. Een groot voordeel is dat winnende combinaties zowel van links naar rechts als rechts naar links worden uitgekeerd.

Het is de moeite waard om de special effects aan te laten staan want zodra je een winnende combinatie draait wordt er prachtig vuurwerk afgeschoten.

Kortom, zeker een spel om tijdens de wintermaanden te spelen en vooral in december en januari. Een gokje wagen voor echt geld kan bij Mr Green maar hierboven kun je dit spel alvast vrijblijvend uitproberen.

Boomanji uitklappende wild

De mogelijkheid tot winst wordt met het uitklappende wildsymbool aanzienlijk vergroot.

Het wildsymbool is een heuse vuurwerkpakket en dit symbool komt uitsluitend voor op de rollen 2, 3 en 4.

Valt dit symbool dan klapt het dus uit over de gehele rol en kun je extra winnende combinaties verdienen. Bovendien zorgt het wild ook voor een extra re-spin waarvoor je beloond wordt.

Ben je dus voor het einde van het jaar op zoek naar een leuke video gokkast waarbij vuurwerk hoog in het vaandel staat? Dan is Boomanji wellicht het spel voor jouw!

Top