Boom Brothers is een waanzinnig spel en behoort tot de betere video slots gemaakt door NetEnt, een bekende slots softwareleverancier.

De hoofdrolspelers is Boom Brothers zijn drie nogal vreemde broers die als mijnwerkers werken. Zij zijn op zoek naar het grote geld in de vorm van edelstenen, goud en andere edelmetalen.

Het spel zit vol leuke spelelementen zoals de free spins, een 2e kans, de rail track feature en een bonusspel. Het thema speelt zich af in een ondergrondse mijn waarbij er regelmatig gebruik wordt gemaakt van explosieven.

Speel Boom Brothers

Boom Brothers bevat 20 winstlijnen met vijf verschillende inzetniveaus met een muntwaarde van 1 eurocent tot 1 euro kan er gespeeld worden met minimaal 1 eurocent en maximaal 100 euro per draai.

Dit spel zit vol met extra features zoals free spins, een wild symbool en een schitterend bonusspel. Via de feature preview kun je alvast een kijkje nemen hoe het bonusspel wordt gespeeld.

Winsten tijdens free spins worden verdrievoudigd en de rail track feature kan je winst zelfs vier maal vermenigvuldigen.

Het bonusspel gaat van start zodraje vijf railtrack symbolen op actieve lijnen hebt.

Het is de bedoeling om een van de drie mijnkarten te selecteren waarna de boom brothers race van start gaat.

Zodra je een mijnkart hebt geselecteerd krijg je te zien wat de kart bevat en gaat het wagentje van een van de drie boom brothers rijden.

Top