Big Time Journey

Boy ArthurEen primeur voor het bedrijf Foxium dat het spel Big Time Journey heeft ontwikkeld dat vervolgens onder het Odobo platform is uitgebracht. We gaan terug naar 1930 waar dee jonge Arthur op zolder een tijdmachine ontdekt waarbij de wielen van de tijdmachine een bepaald tijdperk weergeven. Het laden van het spel kan wel even op zich laten wachten maar duurt hooguit een minuut. Onlangs heeft Mr Green vier Odobo Games aan hun spelassortiment toegevoegd waaronder ook Big Time Journey en enkele andere mobile slots die wij binnenkort op Bestegokkasten zullen plaatsen.

Big Time Journey spelen

De slotmacine heeft vijf reels en je kunt maximaal vijfentwintig lijnen actief maken. De lijninzet waarmee je speelt bepaalt tevens de hoogte van de winnende combinaties en bij een maximale inzet van 10 euro per lijn kun je met vijf symbolen dertig duizend euro winnen want drie wildsymbolen geven maar liefst 3.000 maal de lijninzet maar dat is nog lang niet alles. Er zijn verschillende tijdperiode te spelen vanaf tijdperken zoals de Jurassic periode, de grote en van de middeleeuwen tot aan de eerste wereldoorlog. 

De power gems worden geactiveerd zodra je drie of meer scatters op de reels krijgt want dan krijg je free spins die ook re-triggered kunnen worden en staat de kleur van de power gem gelijk aan een bepaalde tijdperiode. Zodra je elke tijdperiode hebt uitgespeeld (vijf) kan het feature bonusspel van start gaan. Een mooi avontuur en gelukkig gelijk mobiel te spelen.

Speel Big Time Journey met een bonus

Als je een gokje voor geld wilt wagen op de Big Time Journey gokkast maak dan een account aan bij het door ons aanbevolen online casino en profiteer van de welkomstbonus voor nieuwe spelers.

Kort Samengevat

  • Software: Odobo (EOL)
  • Type spel: Vidoslot
Beoordeel dit item
(1 Stem)