Liefhebbers van sciencefiction zijn vast bekend met de tv serie Battlestar Galactica waarvan de eerste serie van 1978 tot 1980 op tv te volgen was en de serie waarop dit spel gebaseerd is van 2004 tot 2009 op televisie te zien was. Het videoslot Battlestar Galactica is een fantastische videoslot voor alle sci-fi fans en het zal je dan ook niet verbazen dat dit spel propvol extra speciale opties zit.De Battlestar Galactica slot heeft vijf rollen, drie rijen en er zijn 243 manieren om te winnen. De extra features zijn bijzonder zoals de Viper Mark 2 feature waarmee je vijftien gratis spins kunt winnen.

Battlestar Galactica spelen

Je kunt dit spel in drie verschillende modes spelen, in de normal mode, run mode of fight mode. Tijdens de run mode kun je volgens de spelomschrijving winsten binnenhalen met de snelheid van het licht maar dat zou ik niet zo nauw nemen. Je kunt zowel de muntwaarde als het aantal munten waarmee je wilt spelen instellen. Uniek is dat je na elke draaibeurt experience punten verdient waarmee je een hogere ranking krijgt en extra video content krijgt te zien. Drie tot vijf Viper Mark 2 symbolen kunnen maximaal 15 gratis spins met een vermenigvuldiger van 3x opleveren.

De speciale features zijn als volgt:

  • ION Storm, kan op elk moment voorkomen en kan tot vijf symbolen wild maken
  • Run Modus, tijdens de Run Modus kunnen winnende combinaties heen en weer voorkomen (van links naar echts en rechts naar links)
  • Fight Modus, De fight modus zorgt ervoor dat elke symbool wild kan worden waarna het symbool ook nog eens opgesplits kan worden

Dankzij het speciale rankingsysteem lijkt het spelen van Battlestar Galactica lonend maar als je voor geld speelt deert dat niet.

1514 keer gespeeld
Share this article
Top