Laat u meeslepen met het verhaal van de Barbary Coast en waan uzelf in de tijd vol met piraten, verborgen schatten en avontuur. Het schip is onderweg naar de Barbary Coast, een kust dat bekend staat om zijn verborgen schatten.

Een video slot bestemd voor spelers die van spanning, sensatie en avontuur houden. Gebaseerd op een verhaal van kapitein Blackbeard met zijn papegaai.

Barbary Coast spelen

Kies de muntwaarde waarmee u wilt gaan spelen en stel het aantal winlijnen in zodat u exact weet met hoeveel geld u per spin speelt. Optioneel kunt u ook de Max Bet optie selecteren waarmee u met de maximale inzet speelt.

Met het papegaai symbool kunt u gratis spins verdienen, zodra er drie of meer papegaai symbolen op de actieve winlijnen verschijnen dan verdient u dus gratis spins. Het kanon telt bij dit spel als wild symbool en vervangt dus ieder ander symbool als dit tot een winnende combinatie leidt.

Met de Ben Sawyer symbolen wordt het click me spel gestart zodra u drie of meer Ben Sawyer symbolen op de winlijnen heeft. Tevens is er nog een Fight Bonus symbool waarvan u drie of meer kapitein Blackbeard symbolen nodig heeft op een actieve winlijn.

Het Fight Bonus spel wordt gestart en u stapt in de rol van kapitein Blackbeard. Als klap op de vuurpijl is er nog Crog Challenge waarbij u uw scheepsmaten onder de tafel moet zien te drinken. Drie of meer arbeiders symbolen activeren de Crog Challenge.

Top