Verdien 20 gratis spins met NetEnt's Jimi Hendrix slot

NetEnt RocksDat NetEnt een van de meest vooruitstrevende slotsontwikkelaars is blijkt maar weer met de NetEnt Rocks Tour waarvan al één slot te spelen is op Gokkast Amigo, namelijk Guns'N Roses. Nu heeft NetEnt onlangs de Jimi Hendrix slot beschikbaar gemaakt waarbij je net zoals bij de Guns'N Roses videoslot jouw favoriete tunes kunt afluisteren tijdens het spelen. Met twintig lijnen en een uitbetalingspercentage van 96.91% is dit een NetEnt spel dat je zeker eens moet spelen.

Het spel wordt vandaag nog op Gokkast Amigo geplaatst zodat je hier van een gratis voorproefje kunt genieten maar wil je voor geld spelen dan adviseren wij je om bij Mr Green een account te openen, waarom zul je jezelf afvragen? Dat komt doordat er bij Mr Green tot en met volgende week 20 gratis spins te vergaren zijn zonder dat je daar als nieuwe speler een storting voor hoeft te doen. Een goed moment om bij Mr Green een account aan te maken en te genieten van alle prachtige Jimi Hendrix tunes.

Een uitgebreid verslag met speluitleg volgt nog maar je kunt dit fantastisch spelletje vandaag al spelen door je aan te melden bij Mr Green! Je kunt jezelf hier vrijblijvend aanmelden zonder enige verplichting!

Top