Nudge Runner Jackpot

De Nudge Runner Jackpot is een multiplayer speelautomaat met 2 sets van 3 rollen gekoppeld aan een jackpot. De mystery jackpot kan oplopen tot 5000 euro en je kunt zelf bepalen of je juist met 1 of 2 gokkasten tegelijk wilt spelen.

Het theoretische uitkeringspercentage bedraagt slechts 95% en de variantie is laag waardoor je vaak kleine bedragen wint.

De Nudge Runner is te spelen met een mobiele telefoon of tablet en inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 200 euro per spin.

Deze fruit machine zal je vast herkennen en dat klopt ook want Stakelogic heeft een vernieuwde versie online gebracht waarmee je dus op twee fruitkasten tegelijk kan spelen.

Hoe werkt de Nudge Runner Jackpot Gokkast?

Je kunt zelf selecteren of je met een enkele gokkast of juist met twee gokkasten tegelijk wilt spelen.

De gokkast bestaat uit 3 rollen met drie rijen en per spel zijn er 5 winlijnen actief.

Winnende combinaties zijn dus horizontaal, via de bovenste en onderste rij en kris kras te behalen.

De symbolen bestaan uit citroenen, sinaasappels, pluimen, druiven, klokken, bar en ster symbolen.

De ster symbolen betalen het meeste uit (200 punten) en staan niet op zichzelf maar zullen over andere symbolen verschijnen waardoor je een dubbele prijs pakt.

De Nudges en Jackpot

De nudges zorgen voor extra spanning want lukt het net niet om een winnende combinatie te draaien dan kan de nudge feature goed van pas komen.

Nudges komen vaker voor bij fruitautomaten zoals bij NetEnt's Grand Spinn gokkast dat na elke winnende combinatie wordt geactiveerd.

Zodra je op de Nudge Runner Jackpot met een inzet van 40 speelt zijn er drie nudges actief die op willekeurige momenten geactiveerd kunnen worden.

De te winnen jackpot valt geheel random en het bedrag dat je kunt winnen begint vanaf 500 euro en kan oplopen tot 5.000 euro.

Speel Nudge Runner Jackpot met een bonus

Als je een gokje voor geld wilt wagen op de Nudge Runner Jackpot gokkast maak dan een account aan bij het door ons aanbevolen online casino en profiteer van de welkomstbonus voor nieuwe spelers.

Kort Samengevat

  • Software: Stakelogic
  • Type spel: Jackpot Slot
  • RTP: 95%
  • Variantie: Laag
  • Winlijnen: 5
  • Min inzet: € 0,20
  • Max inzet: € 200
  • Max pay: € 5.000
  • Features: Nudges en Mystery Jackpot
Beoordeel dit item
(7 stemmen)