Joker4Wild Jackpot

De Joker4Wild Jackpot is een nieuwe jackpot fruitkast met vijf verschillende inzet staffels. Dit spel is gekoppeld aan een mystery jackpot dat progressief oploopt waarmee je tot maximaal 5000 euro kunt winnen. Dit spelletje heeft zes rollen en drie rijen waarmee je maximaal met 20 lijnen kunt spelen.

De Joker4Wild fruitkast geeft je de mogelijkheid om te spelen zoals jij wilt. Je kunt namelijk zelfstandig het aantal lijnen en rollen waarmee je wilt spelen selecteren. Speel je liever met drie, vier, vijf of zes rollen of met vijf tot 20 lijnen? Via de optie 'Total Bet' kun je het spel naar jouw behoefte instellen.

Joker4Wild Symbolen en Inzetten

Joker4Wild maakt gebruik van traditionele fruit symbolen en de ster, kroon en zeven symbolen die een hogere uitbetaling opleveren. Er is ook een speciale witte stersymbool dat over de fruit symbolen valt waarmee je een ster prijs kunt winnen als je er drie van hebt.

Inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 400 euro per spin.

De joker is het mystery symbool en is actief op de rollen 2, 3, 4 en 5. Hiermee kun je een mystery prijs winnen maar let wel, de jokers worden alleen aan de rollen toegevoegd in Super Bet modus (zodra je zes rollen hebt geactiveerd).

Tot slot is er de Mystery Jackpot waarmee je de progressieve jackpot kunt winnen. De minimale jackpot uitbetaling bedraagt  500 euro maar kan oplopen tot 5000 euro!

Wat vinden wij van BesteGokkasten van de Joker4Wild Gokkast?

Als liefhebbers van progressieve jackpot fruitkasten vinden wij de Joker4Wild fruitautomaat een gokkast een goed ontworpen en leuk te spelen gokkast. De uitbetalingspercentage is ruim voldoende en de optie om te spelen zoals jij wilt is te gek. 

Je kunt dit spel gratis uitproberen en zelf een oordeel vellen. Wil je voor geld spelen dan adviseren wij je om bij Omnislots een account aan te maken waar je nog meer progressieve jackpot fruitautomaten kunt spelen.

Speel Joker4Wild Jackpot met een bonus

Als je een gokje voor geld wilt wagen op de Joker4Wild Jackpot gokkast maak dan een account aan bij het door ons aanbevolen online casino en profiteer van de welkomstbonus voor nieuwe spelers.

Kort Samengevat

  • Software: Stakelogic
  • Type spel: Jackpot Slot
  • RTP: 95%
  • Variantie: Medium
  • Winlijnen: 20
  • Min inzet: € 0,20
  • Max inzet: € 400
  • Max pay: € 12.500
  • Features: Mystery Jackpot
Beoordeel dit item
(2 stemmen)