Game 2000

De Game 2000 is een nieuwe variatie van de Club 2000 gokautomaat, een fruitkast waar iedereen in de jaren negentig dol op was. Nu kun je online plezier beleven aan dit spel waarbij je net als de Twin Joker een Twin Player fruitkast waardoor je twee games tegeljk kunt spelen.

Online spelen met een smartphone of tablet is ook mogelijk. Het spel bedienen kan dat via de grote spin button aan de rechterkant. De symbolen van de Game 2000 bestaan uit verschillende fruitsymbolen zoals kersen, druiven, meloenen maar ook klavertjes vier en bellen zijn aanwezig.

Er is een enkele winlijn en inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 50 euro per draai.

Scatter en Mystery Club Symbolen

ondanks dat je slechts met een enkele lijn speelt zijn er meerdere symbolen die als scatter tellen waarmee je kris kras combinaties kunt vormen. De scatters kun je herkennen via het kruisje.

Behalve de scatters kan de Mystery Club ook een aangename verrassing opleveren want slechts twee van deze symbolen leveren een mystery prijs op. Dit was een van de spannende momenten wanneer je dit spel in de jaren negentig bij een cafetaria of patatzaak speelde want twee mystery symbolen konden zomaar 100 punten opleveren.

Twin Player Modus en de Paytable

Stakelogic heeft meerdere Twin Player varianten op de markt gebracht en wij van bestegokkasten.com vinden dat dit extra spanning toevoegt. Als speler kun je zelfstandig bepalen of je met een of twee gokkasten wilt spelen. 

De Paytable van de Game 2000 zul je boven de rollen aantreffen. Als er symbolen met een kruisje worden aangeduid betekend dit dat het gaat om scatters.

 

Speel Game 2000 met een bonus

Als je een gokje voor geld wilt wagen op de Game 2000 gokkast maak dan een account aan bij het door ons aanbevolen online casino en profiteer van de welkomstbonus voor nieuwe spelers.

Kort Samengevat

  • Software: Stakelogic
  • Type spel: Fruitautomaat
Beoordeel dit item
(8 stemmen)