SMS gokkasten

SMS speelcreditsWist u dat u ook online gokkasten kunt spelen en naast iDEAL ook met SMS kunt betalen om speelcredits te kopen?

Wij hebben een aantal zeer leuke klassieke gokkasten voor u op de site ondergebracht zodat spelers die graag per SMS betalen toch kunnen genieten van gokken op gokkasten met echt speelgeld.

Het is natuurlijk ontzettend handig om credits voor fruitautomaten per telefoon te kunnen kopen, doorgaans kunt u bij bepaalde aanbieders van online gokkasten via belminuten speelcredits kopen maar bij Fruitluck en Tanzoo kunt u echt per SMS betalen.

Fruitluck en Tanzoo SMS gokkasten

De gokkasten van fruitluck en tanzoo zijn schitterende klassieke speelautomaten waarbij u credits kun kopen per SMS.

U vindt deze SMS gokkasten onder de noemer gokkasten bij het hoofdmenu van deze site. In feite zijn alle gokkasten van Tanzoo en Fruitluck fruitautomaten met een paar hele bekende fruitautomaten waaronder de Random Runner, de Clubspinner en nog een aantal toppers.

U kunt bij Tanzoo en Fruitluck credits kopen per telefoon, SMS of iDEAL, deze fruitautomaten zijn doorgaans oude klassieke gokkasten waar u vroeger vast eens op heeft gespeeld in de kroeg, snackbar of speelhal.

Gratis gokken op gokkasten

Uiteraard kunt u ook gratis gokken op de gokkasten op deze website maar voor spelers die op zoek zijn naar spanning met echt geld en die dus graag per SMS credits willen kopen adviseren wij om te spelen op de online fruitautomaten van Eurocazino en Classic Jackpot.

De meeste gokkasten en fruitautomaten van tanzoo en fruitluck bevatten een basisspel met één winlijn en een bovenspel met meerdere winlijnen.

Gelukkig kunt u ook gratis gokken op deze fruitautomaten zodat u weet op welke gokkasten u met echt geld wilt spelen.

Er zit geen enkele vereiste aan het gratis gokken op gokkasten het kan alleen zo zijn dat er bij bepaalde online speelkasten een tijdslimiet op het gratis spelen zit.

Top