Ruim 270 video slots en gokkasten

Momenteel hebben wij ruim 270 video slots en gokkasten voor u op de site geplaatst en dat aantal zal nog flink stijgen de komende weken.

De bedoeling is om van deze site de grootste gokkasten en slots site van Nederland te maken en u het grootste spelaanbod te bieden.

Zo kunt u de nieuwste video slots en zelfs 3D slots spelen en staan er zowel klassieke gokkasten als moderne gokkasten op de site, dus elke casino slots speler zal op deze site zijn of haar favoriete gokkast ongetwijfeld tegenkomen.

3D slots gratis spelen

De nieuwste en leukste 3D slots kunt u allemaal gratis spelen en mocht u beslissen om voor echt geld te spelen dan ontvangt u alleen voor het doorlopen van het registratie proces al vijf euro gratis speelgeld.

Naast gratis speelgeld staat er ook nog een leuke welkomstbonus op u te wachten van 100% tot maximaal 222 euro.

Uiteraard geldt zowel de welkomstbonus en het gratis speelgeld uitsluitend voor nieuwe spelers. Wij adviseren alle nieuwe spelers van deze waanzinnige 3D slots om gebruik te maken van de spectaculaire bonus actie!

Gokkasten aanbod

Het aanbod van online gokkasten is gigantisch en zal wekelijks worden bijgevuld zodat u ten alle tijden zowel nieuwe moderne gokkasten als oude vertrouwde klassieke gokkasten op deze site gratis kunt spelen. Wij hebben de gokkasten onderverdeeld op merk zodat u precies weet bij welke gokkasten aanbieder u speelt.

Bij vrij veel gokkasten kunt u naast iDEAL ook met uw telefoon credits kopen om mee te spelen. De gokkasten van Tanzoo en Fruitluck geeft u de mogelijkheid om zelfs per SMS credits te kopen. Zo wordt het online gokken toch wel erg gemakkelijk gemaakt en heeft u even geen budget om voor echt geld te spelen dan is dat geen enkel punt want dan kunt u gratis genieten van het gokkasten aanbod.

Spelomschrijving

Wij proberen bij elke gokkast en video slot een beknopte omschrijving te plaatsen zodat u in elk geval een beeld krijgt hoe het spel verloopt. Elke gokkast, video slot en 3D slot wordt geopend in een lightbox popup zodat u optimaal van het spel kunt genieten.

Top