Nog volop bonus spins te verdienen bij Mr Green

Mr Green Christmas

Inmiddels heeft vrijwel iedereen in Nederland de kerstcadeaus uitgepakt en hun buikje volgegeten tijdens deze warme kerstdagen.

Mocht je de verleiding om toch nog even op slots te spelen niet kunnen weerstaan dan is het verstandig om de komende dagen bij Mr Green te spelen.

Behalve dat je van verschillende nieuwe video slots zoals Epic city en Extinction kunt genieten kun je dagelijks ook bonus spins winnen.

Alleen al door op het kerst slot Happy holidays voor geld te spelen (vanaf een inzet van 25 euro of meer) kun je twee loten verdienen voor de trekking van de "Twelve Draws of Christmas".

Voor elke 25 euro dat je op de volgende slots speelt verdien je nog een lot voor de trekking, het gaat om de slots Secret Santa, Santa Paws, Santa's Wild Ride en Deck the Halls.

Andere bijzondere bonus acties 

Bij Mr Green is het deze week nog elke dag feest met vandaag bonus spins dat je kunt krijgen door geld te storten naar jouw casino account.

  • Stort 20 euro en ontvang 20 spins
  • Stort 50 euro en ontvang 50 spins
  • Stort 100 euro en ontvang 120 spins

De bonus spins worden de volgende werkdag aan jouw account toegevoegd en zijn alleen geldig voor het video slot Fruitshop.

Op 27 en 28 December kunnen vaste speler bij Mr Green meespelen met het Jack and the Beanstalk Slottoernooi.

De prijzenpot bedraagt 2.000 euro met een hoofdprijs van 1.000 euro. Het gaat bij dit toernooi om de hoogst behaalde percentage van twintig achtereenvolgende spins.

Op 29 December kunnen spelers 5 tot 250 euro winnen door te spelen op Wild North, een van de nieuwe Play'N go slots. Tot slot kunnen spelers op oudejaarsavond swingend en wel free spins verdienen met het spel Disco Spins!

Nieuwe spellen bij Mr Green

Zoals we al aangaven heeft Mr Green flink wat nieuwe spellen aan hun spelassortiment toegevoegd van gokkast merken als Odobo Gaming,

Elk Studio's, Williams Interactive en Microgaming. De vernieuwde website van Mr Green maakt het eenvoudiger om nieuwe slots te bekijken waardoor je altijd op de hoogte blijft van het te spelen aanbod.

De komende weken zullen wij op BesteGokkasten.com ook tal van nieuwe slots plaatsen zodat je ook hier continue van een nieuwe spelaanbod wordt voorzien.

Top