Nieuwe video slots Jackpot Red

Het Jackpot Red casino heeft onlangs een aantal schitterende nieuwe video slots waar spelers zowel gratis als met echt geld op kunnen spelen. Deze video slots zijn tevens gekoppeld aan een progressieve jackpot, een jackpot dat alsmaar oploopt zodra nieuwe spelers met echt geld op de video slots spelen. Zo maak je kans om een gigantische geldbedrag te winnen met één draai van de rollen.

Naast dat deze video gokkasten zijn gekoppeld aan een jackpot heeft elke video slot ook nog eens scatter symbolen waarmee je gratis spins kunt winnen en een uitklappend wild symbool waarbij de gehele middelste rol als wild symbool telt. Bovendien heeft elke video gokkast ook nog eens een leuk bonusspel waarbij je gratis spins krijgt toegekend en tijdens deze gratis spins kun je ook enorme geldbedragen winnen.

De afgelopen maanden zijn er tal van nieuwe videoslots en 3D videoslots bijgekomen en vrijwel elke maand komen er nu nieuwe spellen uit. Het aantal slots en online gokkasten is op deze website flink gestegen en de komende weken komen er dus ook nog nieuwe spellen bij!

Hierbij alvast een voorproefje van twee van de vijf nieuwste video slots die je dus ook geheel gratis kunt spelen.

Dinos Rhino

Dinos RhinoBij het spel Dinos Rhino zijn niet alleen de dinosaurussen groot maar ook de geldbedragen die je kunt winnen. Dit slot heeft 20 winlijnen en tal van extra features en is zeker de moeite waard om te spelen want zowel grafische als geluidsaspecten zijn goed te noemen.

Ga terug naar de tijd van de prehistorie met het leuke geanimeerde spel Dinos Dhino.

The Kings Castle

The Kings CastleWaan jezelf als Koning van een groots kasteel met het spel The Kings Castle. Lukt het jouw om vijf schatkisten op de rollen tevoorschijn te toveren dan win je de progressieve jackpot welke kan oplopen tot een gigantisch geldbedrag.Gewonnen prijzen worden vermenigvuldigd met de lijninzet en wij adviseren spelers om met een maximale lijninzet te spelen zodat je de grootste prijzen kunt winnen.

Top