Nieuwe gokkast Eurocazino

eurocazino gokkastenHet is een tijdje stil gebleven rond de fruitautomaten bij Eurocazino, enkele maanden geleden heeft het Eurocazino nog een aantal nieuwe gokkasten gelanceerd en onlangs is daar een nieuwe gokkast aan toegevoegd.

Eurocazino heeft een zeer ruim aanbod van nieuwe en innovatieve gokautomaten waar spelers zowel gratis als met echt geld op kunnen spelen.

Gratis gokkasten van Eurocazino staan garant voor urenlang speelplezier maar om het een stuk spannender te maken adviseren wij spelers om toch een keer hier een gokkast te spelen.

Eurocazino gokkasten

Het eurocazino heeft een fantastisch aanbod van gokkasten en het leukste is dat u op alle gokkasten gratis kunt spelen.

Om met echt geld te spelen kunt u credits kopen met uw telefoon of via iDEAL en het spelen met echt geld verhoogt natuurlijk de spanning. De gokkasten van eurocazino zijn veelal gokautomaten die u vroeger overal in de snackbar of kroeg tegenkwam.

Alle fruitautomaten zien er levensecht uit en mocht u niet eerder op eurocazino gokkasten hebben gespeeld dan is het zeker de moeite waard deze fruitmachines eens uit te testen.

Gokkast Crazy Sevens

De gokkast crazy sevens is dus de nieuwe aanwinst bij Eurocazino en is een gokkast waar spelers zowel gratis op kunnen spelen als met echt geld op kunnen spelen.

Dit speelautomaat staat volledig in het teken van de zeven symbolen en kris kras leveren deze symbolen tussen de 2 en 200 punten op of tussen de 8 en 200 punten.

Crazy Sevens is van oorsprong van Duitse makelij en komt van het bedrijf Merkur. Bij deze spannende gokautomaat kunnen zeven symbolen zorgen voor een mysteryprijs.

Het spel heeft een basisspel, een bovenspel en een kop of munt spel.

Top