Nieuwe gokkast Cash Raid

Eurocazino heeft dit jaar een flink aantal fruitmachines op de markt gebracht en deze maand is het de beurt aan Cash Raid, de nieuwste aanwinst bij Eurocazino.

Wij hebben dit spel al onder het kopje Eurocazino gokkasten toegevoegd zodat je deze fruitmachine onbeperkt gratis kunt spelen. Het voordeel van het spelen bij Eurocazino is simpelweg zowel het spelaanbod als de kwaliteit van de fruitautomaten.

Elke keer weer weet Eurocazino ons te verassen met wederom een fantastische speelautomaat.

Voor geld gokken gaat bij Eurocazino ook zo eenvoudig want je kunt zowel met een 0909 telefoonnummer speeltegoed kopen als met iDEAL. Spelen in de fun modus is kosteloos en zo kun je alvast kennis maken met alle fruitmachines dat Eurocazino te bieden heeft.

Ben je op zoek naar een fantastische gokkast voor de iPad of iPhone? download dan de Eurocazino Random Runner app!

Cash Raid fruitautomaat

De Cash Raid is een fruitautomaat met drie rollen bij het basisspel en drie rollen bij het bovenspel.

Wil je juist met hoge inzetten spelen dan is Cash Raid de ideale speelautomaat want je kunt op deze gokkast tot maximaal 40 speelkredieten per beurt spelen.

Tijdens het basisspel maak je kans op de Spin&Win feature en kun je gewonnen speelkredieten verdubbelen met het kop of munt spel.

Eenmaal in het bovenspel geldt het Cash Raid symbool als een wild symbool dat dus alle andere symbolen vervangt als dit tot een winnence combinatie leidt. Aan de prijzentabel kun je zien dat hoe hoger de inzet des te meer kans op een bonusprijs.

Probeer de nieuwe Cash Raid gokkast vandaag nog bij een van de beste gokkast merken. Wie weet win jij een leuke bonusprijs zodra je voor echt geld gokt.

Top