Nieuwe fruitautomaten bij Eurocazino

Eurocazino heeft dit jaar een aantal nieuwe gokkasten op de markt gebracht en zoals je dat gewend bent bij Eurocazino kun je de gokkasten geheel gratis uitproberen.

Een voordeel van het spelen bij Eurocazino is wanneer je voor echt geld gaat gokken eenvoudig speelkrediet kunt kopen via de telefoon.

Uiteraard kun je ook gebruik maken van iDEAL of één van de vele andere betaalmethodes. De gokkasten bij Eurocazino zijn tegenwoordig ook te spelen met de iPad en het aantal online fruitmachines neemt gestaag toe.

Hieronder laten wij je alvast de nieuwste toevoeging zien en kun je dit spel eens gratis spelen. Het betreft de fruitmachine Triple Action, een gokkast met drie rollen bij het basisspel en drie rollen bij het bovenspel.

Nieuwe Eurocazino fruitmachines 2013

Eurocazino heeft tot dusver in 2013 maar liefst tien nieuwe fruitautomaten op de markt gebracht.

Deze gokkasten kun je als speler ook gratis spelen en wij zullen de nieuwste toevoegingen dan ook binnenkort aan onze website toevoegen.

Het gaat om de volgende fruitmachines: Cash Cazino, Go For Gold, Double Drive, Red Devil, Gold Lines, Super Bonus, Deal Of Fortune, Cash Boom, Grand Slam en de gokkast die je hier kunt spelen Triple Action.

Bij Eurocazino kun je op maar liefst 123 verschillende fruitautomaten spelen dus de kans is groot dat er een leuke gokkast voor jouw tussen zit.

Random Runner voor de iPad

Ben je in het bezit van een iPad en ben je bekend met het gokkasten spel Random Runner?

Dan kun je de Random Runner App downloaden via de App Store zodat je dit spel via de iPad kunt spelen. De Random Runner was vroeger één van de meest gespeelde gokkasten in de speelhal en nu kun je genieten van deze fantastische fruitautomaat met basisspel en bovenspel spelen op jouw iPad.

Top