Starz Megaways

starz megawaysStarz Megaways is een nieuwe Megaways gokkast dat is geproduceerd door Pragmatic Play. Het is alweer de tweede Megaways slot van deze spelprovider waarbij de game play iets gewaagder lijkt dan de voorganger Great Rhino Megaways.

Het futuristische kosmos thema lijkt verdacht veel op NetEnt's Starburst gokkast maar dan met het Megaways mechanisme.

Terwijl je speelt hoor je op de achtergrond een leuk discodeuntje waardoor je een jaren tachtig gevoel krijgt.

De variantie van Starz Megaways is ontzettend hoog en de maximale uitbetaling is gelimiteerd tot 10.000x de inzet. Vooral tijdens de free spins bonus kan het dankzij de spreidende Sticky Wilds hard gaan.

Het theoretische uitkeringspercentage is met 96,48% goed.

Hoe werkt de Starz Megaways Gokkast?

Het speelveld bestaat uit zes rollen met twee tot maximaal zeven symbolen per rol waardoor er 117.649 Megaways ontstaan.

Inzetten kan vanaf 20 eurocent tot maximaal 50 euro per draai waardoor je maximaal 500.000 euro kunt winnen.

In plaats van het avalanche mechanisme heeft Pragmatic Play geopteerd voor een win both ways systeem waardoor winnende combinaties zowel van links naar rechts als rechts naar links tellen.

Symbolen kunnen als een stack voorkomen waardoor je sneller een winstcombinatie kunt landen.

De premium symbolen bestaan uit juwelen waarmee je bij een winstcombinatie van zes stuks een bedrag vanaf 0,6x tot 2,5x de inzet wint.

Planeten hebben een lagere waarde, zes dezelfde planeten levert een bedrag van 0,4x tot 0,5x de inzet op.

Het wild symbool komt voor op de rollen 2,3, 4 en 5 en ziet er vrijwel identiek uit als NetEnt's Starburst wild, dit wild klapt uit over de gehele rol.

Nu lijken de uitbetaling van de symbolen niet bijzonder hoog maar dankzij Megaways, stacked symbolen en uitklappende Wilds is dit een uitermate lucratieve slot om voor geld te spelen.

De Free spins Bonus

Om de free spins bonus te spelen zul je drie of meer bonus symbolen moeten landen.

De gratis spins staffel is als volgt;

 • 3 bonus symbolen: 6 gratis spins
 • 4 bonus symbolen: 8 gratis spins
 • 5 bonus symbolen: 10 gratis spins
 • 6 bonus symbolen: 15 gratis spins

Helaas kun je tijdens de bonusronde geen extra free spins verdienen en er is ook geen oplopende multiplier zoals je normaal gesproken gewend bent van een Megaways slot.

Voordat de bonus van start gaat krijg je eerst nog een respin waarbij alle scatters worden vastgehouden zodat je kans maakt om extra spins te verdienen.

Om het toch nog spannend te maken heeft Pragmatic Play een leuk foefje bedacht met de wilds.

Zodra een wild symbool valt wordt het verticaal uitgespreid zodat het een gehele rol in beslag neemt en wordt het wild vastgehouden totdat de bonusronde beëindigd wordt.

Je bent tijdens de bonus dus een beetje afhankelijk van wild symbolen want als er geen wilds vallen is de bonus snel voorbij en win je ook geen gigantisch bedrag.

Wat vinden wij van de Starz Megaways Gokkast?

Pragmatic Play heeft met Starz Megaways een gedurfde stap gemaakt door unieke features toe te voegen en door af te stappen van het formaat van een reguliere Megaways gokkast.

De uitklappende wilds maken dit spel er een om voor geld te spelen en vooral tijdens de bonusronde waar ze blijven plakken totdat de bonus voorbij is.

Dat dit spel veel op Starburst lijkt is niet zo heel erg want de game play is compleet anders vanwege het Megaways mechanisme.

Waar kun je dit spel voor geld spelen?

Je kunt Starz Megaways hier onbeperkt gratis spelen en wij verwachten dat dit spel binnenkort bij Spinia voor geld speelbaar is.

Bij Spinia ontvang je als nieuwe speler een mooi welkomstpakket van 250 euro en 50 gratis spin.

Speel Starz Megaways met een bonus

Als je een gokje voor geld wilt wagen op de Starz Megaways gokkast maak dan een account aan bij het door ons aanbevolen online casino en profiteer van de welkomstbonus voor nieuwe spelers.

Kort Samengevat

 • Software: Pragmatic Play
 • Type spel: Megaways Gokkast
 • RTP: 96,48%
 • Variantie: Extreem Hoog
 • Winlijnen: 117.649 Megaways
 • Min inzet: € 0,20
 • Max inzet: € 50
 • Max pay: 10.000x de inzet
 • Features: Uitklappende wilds, free spins bonus met sticky wilds
Beoordeel dit item
(1 Stem)