Royale With Cheese Megaways

Grote kans dat je de quote ‘You know what they call a Quarter Pounder with Cheese in Paris? A Royale with Cheese’ wel eens gehoord hebt. Deze ken je uit de film Pulp Fiction, waarin John Travolta Vincent Vega speelt.

Met deze slot knipoogt iSoftBet deels naar deze beroemde film, maar is het thema zelf wat algemener. Je bevindt je namelijk volledig te midden van die typische Amerikaanse diners: rood en witte tegels, die klassieke uithangborden met dat iconische lettertype en vooral veel hamburgers.

De stijl valt verder prima te omschrijven als cartoony, maar dat siert deze slot volledig. Tijdens het spelen geeft een kip met humor commentaar op je spelen. Leuker dan dat gaat het niet worden.

Hoe speel je de Royale with Cheese Gokkast?

Royale with Cheese is een typisch Megaways Slot. Dat kun je herkennen aan de zes verschillende rollen, die elk 7 verschillende symbolen weergeven. Je kunt tot 117.649 Megaways combineren. Je speelt met een hoge variantie, wat resulteert in een RTP van 95,98%.

Daarnaast wordt er gespeeld met het Avalanche principe: winnende combinaties verdwijnen en worden vervangen door nieuwe symbolen, waardoor weer nieuwe winnende combinaties gemaakt kunnen worden.

Inzetten doe je vanaf 20 cent per draai. Dit kan oplopen tot 5 euro per beurt. Je kunt klassieke kaartsymbolen draaien, al leveren deze niet zoveel op. De hogere symbolen betalen je ergens tussen de 2 en 10 keer je inzet uit. Verder zijn er nog wild symbolen en mystery symbolen.

Bonusfunctie van Royale with Cheese

Tijdens het spel kun je ook de bonusfunctie activeren. Dit kun je doen op twee verschillende manieren. Je kunt 5 of meer winnende cascades achter elkaar draaien. Ook kun je drie of meer van de speciale scatter symbolen draaien. Draai je een cascade of een scatter symbool meer? Dan resulteert dat voor elke extra cascade of scatter een extra bonus spin op.

Voor de gratis draaien van start gaan, mag je eerst een eigen hamburger in elkaar zetten! Hoe leuk is dat?! Door middel van een pick and click systeem kun je allerlei ingrediënten op je burger plaatsen.

Dit ziet er niet alleen leuk uit, maar elk ingrediënt heeft ook nog een eigen functie tijdens het bonusspel. Zo kun je kiezen voor extra spins, een hogere vermenigvuldiger, minder lage symbolen en veel andere handige opties. Als je geluk hebt, vind je de Super Golden Cheese. Deze garandeert elke draai 116.649 Megaways.

Dit alles zorgt voor een bomvolle en soms lekker chaotische bonusronde met flinke winsten. Winsten tijdens de bonusronde zijn namelijk extra fijn: de vermenigvuldiger wordt met elke winnende combinatie met 1 verhoogd.

Wat vinden wij van deze gokkast?

Royale with Cheese is absoluut om op te eten. Oké, dat was wat flauw, maar we menen het wel. Het thema van het spel is ontzettend lekker nostalgisch en verdraaid goed uitgevoerd. Je kan de frituur bijna ruiken en je vingers worden nog net niet vet van alles wat je ziet.

Dan komt daar nog het vermakelijke basisspel en de fantastische bonusronde bij. Met het samenstellen van je eigen bonus krijg je wat meer regie over je spel. Doordat elke bonusronde andere ingrediënten kent, speel je altijd een andere bonusronde. Een ding is zeker: deze slot tovert elke keer dat je het speelt een lach op je gezicht. Dat is iets wat niet veel slots kunnen evenaren. Ben jij een fan van Megaways Gokkasten? Probeer dan eens Invaders Megaways van SG Digital dat een grappig buitenaards thema heeft.

Speel Royale With Cheese Megaways met een bonus

Als je een gokje voor geld wilt wagen op de Royale With Cheese Megaways gokkast maak dan een account aan bij het door ons aanbevolen online casino en profiteer van de welkomstbonus voor nieuwe spelers.

Beoordeel dit item
(1 Stem)