Megaways Gokkasten

Als je op zoek bent naar online gokkasten met ontzettend veel manieren om te winnen dan bieden de Megaways slots een uitkomst. Het Megaways mechanisme is een uitvinding van Big Time Gaming en wordt vandaag de dag door steeds meer spelproviders gebruikt.

Het aantal ways to win verschilt per gokkast en kan oplopen tot 117.649 win combinaties. De eerste Megaways gokkast werd in 2016 door Big Time Gaming geïntroduceerd met het spel Bononza Megaways. Toen spelers eenmaal door hadden welke winsten er met het spel behaald konden worden werd het Megaways mechanisme een hit.

Spelproviders kunnen tegenwoordig een licentie aanschaffen van BTG waarmee zij ook gebruik kunnen maken van het Megaways systeem. Zodoende kun je nu van de meest toonaangevende spelproviders ook dit type spellen spelen. Je kunt hier in elk geval gratis Megaways gokkasten spelen en via onze reviews kun je ontdekken hoe een specifiek spel werkt.

Wil je voor geld gokken op Megaways slots? Wij hebben bij elke review een link naar een betrouwbaar online casino geplaatst waar je het spel voor geld kunt spelen.

Show 1 page of 2