Kleine update en 100 euro gratis speelgeld

Wellicht dat het de meeste spelers nog niet is opgevallen maar om het spelen op gokkasten en video slots iets makkelijker te maken hebben wij een kleine update uitgevoerd.

Vanaf nu is het ook mogelijk om per pagina alle geplaatste gokkasten te openen per gokkast door op de afbeelding te klikken, zo kunnen spelers eenvoudiger en sneller leuke speelautomaten afstruinen totdat zij het spel hebben gevonden dat zij graag spelen.

Het aantal speelautomaten wordt voortdurend uitgebreid en zo worden er binnenkort weer een 100 tal gokkasten bij geplaatst.

100 euro gratis speelgeld bij Wintingo

Zoals je wellicht al is opgevallen aan de advertentie op de homepage kan je nu 100 euro gratis speelgeld claimen bij Wintingo en enige vereiste is dat je een spelersaccount aanmaakt.

Het aanmaken van een spelersaccount neemt hooguit enkele minuten tijd in beslag dus het is zeker de moeite waard want dan kun je met 100 euro gratis speelgeld spelen.

Wij zijn continue op zoek naar nieuwe speelautomaten en aanbiedingen voor onze spelers en vandaar dat we even extra aandacht besteden aan Wintingo.

Wat is Wintingo?

Wintingo is een heus speelplatform met een zeer gevarieerd spelaanbod.

Zo kun je bij Wintingo niet alleen op gokkasten en slots spelen maar kan je ook veel speelplezier beleven aan hun arsenaal aan online krasloten of probeer eens één van de vele bingo spellen.

Mocht je besluiten om een eerste storting te doen bij Wintingo dan krijg je een 100% match up bonus tot maximaal 100 euro.

Ben je dus op zoek naar leuke gokkasten, slots en andere casino spellen dan is een bezoekje brengen aan Wintingo zeker de moeite waard.

Let Op!

Deze actie is niet meer geldig en wij adviseren spelers ook niet om bij WinTingo te spelen.

 

 

Top