Jackpot Gokkasten

Jackpot SlottySommige spelers zijn uitsluitend op zoek naar gokkasten en videoslots die gekoppeld zijn aan een progressieve jackpot.

Nu hebben wij op deze site tal van slots en gokkasten die aan zo een jackpot zijn gekoppeld en willen wij u er met dit bericht even op attenderen.

Het spelen op een gokkast, fruitautomaat of videoslot met jackpot betekend dat u naast de reguliere prijzen ook nog eens kans maakt op een jackpot prijs, een prijs dat kan oplopen tot enkele tienduizenden euro's en in sommige gevallen zelfs meer dan dat.

Jackpot Slotty

Wij hebben een aantal gokkasten van Jackpot Slotty op de site geplaatst.

Alle Jackpot Slotty fruitautomaten zijn gekoppeld aan een progressieve jackpot waardoor u naast kans op de normale gokkast prijzen ook kans maakt op het winnen van de jackpot.

Nu is de jackpot stand bij Jackpot Slotty niet erg hoog maar een jackpot van enkele duizenden euro's is toch mooi meegenomen.

Bovendien zijn de fruitautomaten van Jackpot Slotty hartstikke leuke gokkasten om op te spelen. Met het spelen op deze online gokautomaten lijkt het alsof u echt achter een gokkast staat in de speelhal.

Probeer anders de Jackpot Slotty jackpot gokkasten zelf eens, u kunt zowel gratis spelen als met echt geld alleen zit er wel een tijdslimiet aan het gratis spelen verbonden.

Videoslots met Progressieve Jackpot

Naast dat u op gokkasten kunt spelen welke gekoppeld zijn aan een pregressieve jackpot kunt u ook eens één van de vele geanimeerde videoslots of 3D slots eens proberen.

De jackpot standen bij de 3D slots ligt beduidend hoger als de gokkasten jackpots. Hieronder vermelden wij voor u alvast de 3D slots die zijn gekoppeld aan een jackpot zodat u precies weet op welke slots u moet spelen om kans te maken op een jackpotprijs.

  • Dr Magoo's Adventure
  • Dog Casher
  • The Mc Murphy's
  • The Temple of Shangri-La
  • Fortune of the Pharao's
  • Beretta's Vendetta
  • French Cuisine
  • Crazy Jewelry
  • Funky Chicken

Wat is een progressieve jackpot nu precies?

Een progressieve jackpot is een jackpot dat continue wordt aangevuld zodra nieuwe spelers geld storten en met echt geld gaan spelen op de gokautomaat of videoslot.

De jackpotstand wordt dus continue verhoogt totdat een speler de jackpot wint. Momenteel bedraagt de jackpot van het spel Dr Magoo's Adventure bijna 80.000 euro en dat is toch een bedrag dat uw levensstijl kan beinvloeden.

Top