Halloween videoslot Bloodsuckers

Hoewel het nog geen Halloween is plaatsen wij alvast een bericht van een van de griezeligste horror slots dat je kunt spelen, namelijk het spel Bloodsuckers.

Bloodsuckers is een video gokkast dat je kunt spelen bij het Nederlandse Kroon Casino en het spel staat volledig in het teken van de bloed zuigende vampieren.

Met het slechte weer dat ons deze week te wachten staat waarbij regen en kou voorspelt zijn kun je in de avonden heerlijk achter de pc kruipen en genieten van dit horror slot.

Om alvast in de stemming te komen zou je van te voren eerst even de film Halloween kunnen bekijken. Het voordeel van spelen op BesteGokkasten.com is dat vrijwel alle online slots dat je kunt spelen op onze website aanwezig zijn.

Ben je op zoek naar een specifieke gokkast of videoslot, maak dan gebruik van de zoekopdracht rechtsboven op de website zodat je direct het spel kunt spelen dat jij wilt.

Alle gokkasten en videoslots via ons gratis te spelen. Wil je voor geld gokken dan kun je bij een van de gokkast merken een account aanmaken.

Video gokkast Bloodsuckers

Bloodsuckers is een video gokkast met vijf rollen, drie rijen en vijfentwintig winlijnen.

Dit spel heeft een wild symbool dat alle andere symbolen (behalve de scatter) vervangt zodra dit tot een winnende combinatie leidt.

Met het scatter symbool kun je gratis spins verdienen waarmee je in de prijzen kunt vallen. De bonusronde is wel heel spectaculair want hier is het de bedoeling dat jij de grafkisten selecteert om vervolgens de juiste vampieren te door spietsen.

Des te meer vampieren jij weet af te slachten des te hoger de winst. Al met al is dit spel een geschikt spel voor horror fans.

Waarschijnlijk valt dit spel niet bij iedereen in de smaak maar daarvoor hebben we juist ruim 400 gokkasten en slots op deze website staan.

Kom alvast in de stemming voor Halloween door op Bloodsuckers te spelen!

Top