Halloween video slots

HalloweenOver drie weken is het weer tijd voor Halloween en om alvast in de stemming te komen verwijzen wij je gaar naar een aantal griezelige slots die je leuk met Halloween kunt spelen.

Halloween staat ook wel bekend als All Hallows Eve of Allerheiligenavond en wordt gevierd op 31 oktober.

Halloween stamt af van de oude Kelten en 31 oktober was volgens hun jaartelling oudejaarsavond. Tijdens Halloween werd er voedsel neergelegd dat bestemd was voor de geesten van de doden. Gedacht werd dat het voedsel de geesten van de doden aan zou trekken.

Trick or Treat

Tegenwoordig wordt Halloween gevierd door verkleed langs de deur te gaan en snoepjes te vergaren.

In Nederland wordt er steeds meer aandacht aan Halloween besteed en vandaar ook een aantal leuke slots die u tijdens Halloween kunt spelen.

Wij hebben een eenvoudige video slot genaamd Trick or Treat toegevoegd dat volledig in het teken van Halloween staat en uitermate geschikt is voor spelers die liever op een eenvoudige gokkast spelen.

Het spel Trick or Treat spreekt voor zich en het spel bevat geen wild of scatter symbool en geen bonus ronde.

Frankenstein

FrankensteinU bent vast bekend met het verhaal van Frankenstein, en het video slot van Frankenstein leek ons een geschikt spel om tijdens Halloween te spelen.

Met 20 winstlijnen en verschillende inzetniveaus kunnen er schitterende geldbedragen gewonnen worden. De videoslot Frankenstein is gebaseerd op een roman van Mary Shelly, een Engelse schrijfster en voor het eerst gepubliceerd in 1818.

Video slot Frankenstein is voorzien van meerdere bonus spellen waaronder gratis spins en twee wild symbolen.

Deze video gokkast is uitermate spannend om op te spelen en zeker tijdens Halloween.

House of Fun

House of FunTot slot alweer de derde en laatste video slot dat wij met dit bericht bespreken, de gokkast House of Fun is een heus spookhuis en het is aan jouw de taak om Paul, Jane en hond chip te bevrijden uit dit griezelige enge huis. House of Fun bevat een spannende bonus ronde en de Jack in the Box zorgt voor gratis spins.

Al met al een fantastisch slot om tijdens Halloween te spelen. Wij wensen alle spelers veel plezier met deze griezelige halloween slots.

Je kunt via BesteGokkasten.com nu ook de top 10 gokkasten om tijdens Halloween te spelen bekijken.

Top