Gokken op gokkasten tijdens de wintermaanden

winter gokkastenNu het halverwege november is en met de komst van nachtvorst en koudere dagtemperaturen wordt het spelen van online gratis gokkasten een stuk leuker.

Het is immers leuker om achter de laptop of vaste computer te kruipen wanneer het buiten wat kouder wordt.

In de zomermaanden ga je natuurlijk liever lekker naar buiten en gezellig een terrasje pakken of gewoon lekker genieten van de zon. Nu de dagen een stuk korter zijn is het vrij vroeg donker en zodra het kouder wordt is het dan toch gezelliger om lekker thuis te blijven en de verwarming omhoog te draaien en op jouw favoriete online gokkast te gaan gokken.

Wij hebben een aantal online gokkasten op de site staan die volledig in het teken van de winter zijn en hieronder vermelden wij alvast een aantal ijskoude gokkasten of juist gokkasten die in het teken staan van sinterklaas of  kerst want voordat je het weet is het alweer december.

Hieronder vindt u alvast een aantal leuke gokkasten om tijdens de wintermaanden op te spelen.

Ijskoude gokkasten

Wat dacht u van de Ice Cold gokkast van Nedbet, een gokautomaat volledig in het teken van het koude weer of de gokkast Fire and Ice van Eurocazino.

Er staan nog tal van andere gokkasten op de site met een winters karakter. Er zullen binnenkort ook weer een aantal nieuwe 3D slots worden uitgebracht en deze zullen wij dan direct voor u op de site plaatsen. Bovendien wordt het aantal gokkasten nog verder uitgebreid zodat er in de maand december ruim 350 gokkasten op deze site staan.

Zo heeft u als speler voldoende gokkasten, fruitautomaten en video slotmachines om een keuze uit te maken. Op alle speelautomaten kunt u ook gratis spelen maar het spelen met echt geld maakt het natuurlijk allemaal wat spannender.

Gokkasten met kerstmis

Wij zullen de komende weken een aantal gokkasten plaatsen die volledig in het teken van kerstmis staan.

Momenteel kunt u het spel Santa's Suprise spelen, een video slot van Microgaming met een extra leuke kerstbonus spel. Tijdens de kerstmaand december zullen wij ook allerlei leuke bonusacties vermelden zodat je tijdens de decembermaand extra kunt genieten van gratis speelgeld.

Top