Gokkast of video slot spelen

Het spelen op online gokkasten en video slots is ontzettend populair maar er zitten toch een paar grote verschillen tussen video slots en gokkasten en daarbij zijn het doorgaans twee verschillende type spelers, de een houdt meer van gratis gokkasten en de ander vindt de video slots weer leuker.

Wat voor speler bent u en wat vindt u leuker om op te spelen, een gokkast of een video slot?

Gokkasten uit de speelhal of kroeg

Random RunnerEr is een gigantisch aanbod van online gokkasten die u waarschijnlijk herkent van uit de speelhal of kroeg, vroeger stonden gokautomaten ook in elke patatzaak en tegenwoordig kom u al deze gokkasten online tegen.

Wij hebben op deze site al een flink assortiment aan gokkasten en het spelaanbod wordt dagelijks uitgebreid.

De gokautomaten die u nu dus online tegenkomt zijn doorgaans duplicaten van bestaande gokautomaten.

Hiernaast treft u een afbeelding van speelautomaat Random Runner, één van de meest bekende gokkasten en de Random Runner kunt u nu ook online spelen.

U ziet dan direct dat qua beeld de online versie vrijwel identiek is en dit is zowel met beeld als geluid.

Verschil gokkasten en video slots

Het grootste verschil tussen de online gokkasten en online video slots is dat u bij video slots vaak met meerdere winstlijnen kunt spelen, bij de meeste gokkasten is dit beperkt tot één winstlijn in het basisspel en vijf winstlijnen in het bovenspel maar bij video slots kan het aantal winstlijnen 15, 20 , 30 of zelfs 40 zijn.

Video slots bevatten over het algemeen ook veel mooiere grafische spelelementen en er zijn veel meer bewegende en geanimeerde beelden.

Het leuke van videoslots is dat vrijwel elk video slot weer net even anders eruit ziet en het spelverloop verschilt ook enorm per video slot.

Naast meerdere winstlijnen en mooiere grafische beelden bevatten de meeste videoslots ook leuke extra bonus rondes, zijn er gratis spins te verdienen en kunnen er flinke geldbedragen gewonnen worden.

Probeer het zelf eens door gratis te spelen

U kunt alle gokkasten en video slots gratis uitproberen, zo weet u precies welke gokkasten of video slots u leuk vindt om op te spelen en als u dan besluit om met geld te spelen dan weet u in elk geval al hoe het spel verloopt.

U kunt via deze site urenlang spelplezier beleven en wij voegen dagelijks nieuwe speelautomaten voor u toe.

Top