Fruitshop videoslot

Unibet heeft onlangs een splinternieuwe video slot gelanceerd volledig in het teken van fruitautomaat symbolen. Fruitmachines zijn nog steeds razend populair en dit nieuwe klassieke videoslot van Unibet is in feite een fruitmachine maar dan als videoslot.

Fruitshop is één van die videoslots waar je urenlang van kunt genieten  met fruitsymbolen die in een modern jasje zijn gestoken. Fruitshop heeft drie rijen, vijf rollen en u kunt met maximaal vijftien winstlijnen spelen.

Fruitshop introductie video

Wij hebben voor u een introductie video van dit spel op de site geplaatst zodat u het spelverloop van fruitshop kunt zien, inclusief het bonusspel en scatter en wildsymbool.

Het spel wordt tevens toegevoegd aan onze videoslots collectie zodat u dit spel ook gratis kunt spelen via onze website.Om alvast een kijkje te nemen om te zien hoe dit videoslot online gespeeld wordt kunt u alvast even de fruitshop video bekijken.

Fruitshop spelverloop

Het videoslot Fruitshop heeft dus vijftien winstlijnen waarmee u uw kansen op het winnen van een prijs al aanzienlijk kunt vergroten door met het maximaal aantal winstlijnen te spelen.

Naast 15 winlijnen heeft dit slot ook een scatter symbool waarmee gratis spins gewonnen kunnen worden. Een wild symbool ontbreekt niet bij Fruitshop en dit symbool vervangt bij Fruitshop alle symbolen dus ook de scatters.

U kunt bij Fruit Shop al spelen met een inzet muntwaarde van 10 eurocent per munt. Wanneer u mer een maximale inzet gaat spelen met het volledig aantal winstlijnen dan kunt u spelen met 150 euro per spin en dat is een behoorlijk bedrag om per draai mee te spelen.

Nieuwe spelers bij Unibet krijgen een leuke welkomstbonus die kan oplopen tot maximaal 100 euro.

Probeer dit splinternieuwe videoslot anders zelf eens, u kunt de Fruit Shop slot gratis spelen op onze website.!

Top