De Magic Circle is een gouden oude fruitmachine en deze klassieke gokkast heeft in de speelhal al voor urenlang speelplezier gezorgd. Nu kun je bij frutis4real online genieten van de Magic Circle. De Magic Circle biedt verschillende inzetmogelijkheden, spelers kunnen met een inzet van één, vijf of zelfs tien credits per spin spelen. Wanneer je met een hogere inzet speelt zijn er meer lijnen actief waardoor de kans op winst groter wordt. Het is natuurlijk de bedoeling dat je het Magic Circle spel kunt spelen want dat is waar de echte prijzen te winnen zijn.

Stop bijtijds het pijltje zodat de pijl op een gunstig vakje stopt. De prijs die je tijdens het Magic Circle spel winst is afhankelijk van het moment dat je op stop drukt, flink oefenen dus.

De welkomstbonus voor nieuwe spelers

Heb jij nooit eerder bij fruits4real gespeeld en wil je de Magic Circle spelen voor echt geld? Maak dan snel een account aan bij fruits4real en pak de royale welkomstbonus op de eerste storting. De welkomstbonus bedraagt 100% tot maximaal 100 euro. Stort je 100 euro dan kun je dus spelen met 200 euro aan echt speelgeld. De welkomstbonus is uitsluitend voor nieuwe spelers bij fruits4real dus wees er snel bij!

1257 keer gespeeld
Share this article
Top