Fruits4Real voor de echte gokkasten liefhebbers

Fruits4Real is een vrij nieuw online gokkasten merk en wij zijn trots om dit gokkasten merk van aanbieders Slotpartners te kunnen promoten.

Fruits4Real heeft een aantal fruitige fruitautomaten waarvan de online versies haast niet te onderscheiden zijn van de fruitautomaten die je in de speelhal kunt spelen.

Zo worden er oude fruitmachines weer opnieuw leven in geblazen alleen dan juist gokkasten die je uitsluitend via internet kunt spelen.

Je kunt alle gokkasten van Fruits4Real natuurlijk ook gratis spelen maar nieuwe spelers opgelet!

Als nieuwe speler ontvang je bij Fruits4Real namelijk een welkomstbonus van 100% tot maximaal 100 euro op het eerste bedrag dat je bij dit gokkasten merk stort.

Het spelaanbod bestaat voornamelijk uit oude speelautomaten van het merk Barcrest die enigszins ook vernieuwd zijn.

Onder de toppers van Fruits4Real kom je spellen tegen zoals de MultiPlayer, de Steptimer Jackpot, de Twin Player en de Magic Circle om er zo maar even een paar op te noemen.

Voor liefhebbers van oude klassieke fruitautomaten is Fruits4Real een verfrissend online gokkasten merk en het is dan ook zeker de moeite waard om deze fruitautomaten eens gratis te spelen.

In de gratis speelmodus kun je van urenlang speelplezier genieten maar om in de geldprijzen te vallen zul je natuurlijk voor echt geld moeten gokken. Fruits4Real voegt regelmatig nieuwe fruitmachines toe waardoor het spelassortiment gestaag groeit. De online gokkasten doen niet onder voor de speelautomaten uit de speelhal of kroeg.

Welkomstbonus van 100% tot maximaal 100 euro

Zoals al aangegeven ontvangen nieuwe spelers een welkomstbonus van 100% tot maximaal 100 euro zodra zij een eerste storting doen naar hun spelersrekening bij Fruits4Real.

Het aanmaken van een spelersrekening is veilig en verloopt snel, zo kun je binnen enkele minuten al voor echte geldprijzen spelen bij dit fantastische aanbieder van vernieuwde gokkasten.

De welkomstbonus is uitsluitend geldig voor nieuwe spelers, dus hou er rekening mee dat je voor de maximale bonus kunt gaan door een eerste storting van 100 euro te doen want dan ontvang je namelijk een bonus van 100 euro.

Naast de welkomstbonus zijn er regelmatig leuke en spannende acties gaande!

Slotpartners voor de beste gokkasten

Slotpartners heeft een aantal bekende gokkast lijnen waaronder PowerJackpot, Classic Jackpot, VIP Powerlounge en NedBet. Nu is Fruits4Real ook aan de lijnen van Slotpartners toegevoegd en dit vrij nieuwe merk behoort al tot de meeste gespeelde fruitmachines bij Slotpartners.

Probeer zelf maar eens één van de gokkast lijnen van slotpartners en ervaar zelf hoeveel plezier je kunt ervaren met het spelen van hun online fruitmachines.

Top