Fruits4Real

Fruits4Real is een gloednieuwe gokkasten merk met bekende speelautomaten die je in de speelhal kunt spelen. De fruitmachines van Fruits4Real lijken sprekend op de originele speelautomaten uit de speelhal alleen kun op de Fruits4Real gokkasten dus online gokken op deze fruitmachines.

Nieuwe spelers ontvangen bovendien een welkomstbonus van 100% dat kan oplopen tot maximaal 100 euro. Speelkrediet kopen kan middels iDEAL maar ook per telefoon. Het spelaanbod groeit bij Fruits4real gestaag en met een paar toppers zoals de Red Hot Active, de Simply Wild en de Big Timer kun je veel plezier beleven.

Probeer zelfs eens de fruits4real gokkasten, mocht je voor geld willen spelen dan kun je gebruik maken van alle bekende betaalmethoden waaronder iDEAL.

Enkele fruitautomaten van Fruits4Real zijn;

  • De multi player gokkast Caribbean Adventure is al enige tijd geleden op de markt gebracht door Fruits4Real. De multiplayer gokkasten van fruits4real zullen voor sommige spelers verwarrend zijn doordat er wel twee aparte gokkasten in één spel te spelen zijn maar er is niet één knop om beide rollen te laten draaien. Je kunt echter wel beide rollen automatisch laten draaien met de 'Auto Play' functie. De schatkist symbolen kunnen voor een leuke verassing zorgen want bij het basisspel kun je met drie schatkisten free spins verdienen en met een enkele schatkist symbool win je een mystery prijs. Spelers die graag met een hoge inzet willen spelen opgelet! De Caribbean Adventure gokkast geeft de volgende inzetmogelijkheden 2, 5, 10, 20 en 40 credits per draai aan de rollen. Via de 'View Payouts' kun je de verschillende prijs combinaties inzien.
  • Wederom een oude bekende Barcrest speelautomaat maar dan in een nieuw online jasje, de Triple Action gokkast behoort tot één van de nieuwe fruitmachines van Fruits4Real. Triple Action bestaat uit een basisspel en bovenspel met vijf winlijnen. Tijdens het basisspel speel je met een inzet van één credit per spin van de rollen en zodra je het bovenspel gaat spelen kun je spelen met een inzet van vijf credits tot maximaal vijftien credits per spin van de rollen. Zodra je met vijftien credits gaat spelen dan heeft het Triple Action symbool een dubbele functie waarmee jouw kansen op winst vergroot worden.

    Een groot voordeel van het spelen op fruits4real gokkasten is dat je zowel met iDEAL als met jouw telefoon speelkrediet kunt kopen. Tevens kun je dit spel ook heel eenvoudig met een mobiel toestel spelen.

  • Hier is die dan eindelijk, een nieuwe online multi player speelautomaat van Fruits4real. De Twin Express behoort nu al tot één van de toppers bij frutis4real en met twee gokkasten in één kast verwerkt is dat niet zo gek. Wij van BesteGokkasten vinden de Twin Express een hele mooie fruitautomaat het is alleen jammer dat er geen knop is op beide rollen tegelijk te laten draaien zoals bij de Random 2 Wins multi player dat je bij Fruits4Real kunt spelen. Desondanks kun je alsnog behoorlijke winsten halen op deze nieuwe fruits4real topper. Per spel kun je met de volgende inzetwaarden spelen; 2, 5, 10, 20 of zelfs 50 credits per draaibeurt en speel je met 50 credits op beide spellen dan is dat dus 100 credits per beurt. Zodra je voor een maximale inzet kiest dan liegen de prijzen er niet om want dan kun je met een enkele draai 2000 munten winnen. De symbolen op de rollen van de Twin Express zijn de bekende fruitsymbolen zoals je dat van een fruitmachine gewend bent.
  • De gokkast Steptimer Jackpot is één van de nieuwe gokkasten die je bij Fruits4Real kunt spelen. De steptimer jackpot is één van de oldtimers onder de speelautomaten en is destijds op de markt gebracht door Barcrest. Dit is een gokkast die menig speler in de speelhal heeft gespeeld en nu kun je dus online genieten van deze prachtige fruitmachine bij Fruits4Real. De Steptimer Jackpot bevat een basisspel en een bovenspel, je kunt met maximaal 40 credits per spin spelen waarbij je dan ook kans maakt op de hoogst te behalen winsten.

    De online versie van de steptimer jackpot is haast niet te onderscheiden van de originele gokkast die menig speler in de speelautomaten hal heeft gespeeld. Er zijn maar liefst acht spaarmeters waar je gewonnen punten op kunt sparen en er zijn drie actieve nudges.

  • Gold Lines is een gokkast waar de meeste gokkasten liefhebbers al eens op hebben gespeeld. Nu kun je Gold Lines in HD kwaliteit spelen bij een van de beste aanbieders van gokkasten en fruitautomaten, namelijk Fruits4Real. Dit spel heeft een basisspel met drie rollen en een bovenspel met vier rollen. Er zijn tien spaar meters waar je jouw winsten op kunt sparen en tijdens het basisspel leveren drie ster symbolen in kris kras formatie 20 credits op. Je kunt dit spel met een inzet van 1, 4, 8 of 16 credits per spin spelen. Wanneer je met een maximale inzet gaat spelen maak je meer kans op winst doordat je dan met 16 actieve winlijnen bij het bovenspel speelt. Probeer alle fruits4real gokkasten eens gratis en ervaar zelf de haarscherpe beelden en het kraakhelder geluid tijdens het spelen. Het lijkt alsof je in een speelhal speelt maar niets is minder waar want je hoeft de deur niet eens uit.