Fruitmachine Red Hot Active

De fruitmachine Red Hot Active is één van de gratis fruitmachines dat je bij PowerJackpot kunt spelen.

Natuurlijk kun je op deze fruitautomaat ook voor echt geld spelen maar probeer dit spel eerst maar eens in de gratis fun modus.

Voor diegenen die het niet weten, alle fruitautomaten bij powerjackpot zijn gekoppeld aan een progressieve jackpot, namelijk de linked jackpot. Zodra spelers op een van de powerjackpot gokkasten gaan spelen wordt de jackpot aangevuld.

Zo kan de jackpot stand groeien tot een enorm bedrag en bij powerjackpot kun je dus met één draai aan de rollen kans maken op de jackpot.

Als nieuwe speler bij PowerJackpot krijg je bovendien een welkomstbonus van 100% tot maximaal 100 euro op het eerste bedrag dat je stort.

Red Hot Active fruitmachine spelen

De fruitmachine Red hot Active heeft vier rollen die zowel bij het basisspel als top spel gebruikt worden.

Je kunt dit spel spelen met een inzet van 1, 5, 10 of zelfs 20 credits per beurt. Het spel bevat vier win meters waar je gewonnen punten bij op kunt sparen.

Zodra je met een maximale inzet gaat spelen dan zijn er twintig actieve winlijnen. De Red Hot Active symbolen worden opgespaard totdat deze voor winst zorgen. Met de 'Choose Game' knop kun je direct spelen met de gewenste inzet.

Wat dit spel zo fantastisch maakt is dat het aan de jackpot gekoppeld is. Momenteel staat de jackpot stand op ruim 7600 euro, een aanzienlijk bedrag om op een online fruitmachine te winnen.

Ben je benieuwd geworden naar de Red Hot Active fruitautomaat? Speel dit spel eens gratis bij Powerjackpot!

PowerJackpot gokkasten

Alle powerjackpot gokkasten zijn gekoppeld aan de jackpot, het maakt bij dit gokkasten merk dus niet uit op welke fruitmachine je gaat spelen.

Met een twaalftal unieke speelautomaten gekoppeld aan de linked jackpot is het zeker de moeite waard om hier eens te spelen.

Bovendien biedt dit merk spelers op zondag ook een leuke extra bonus met de super zondag bonus dat geldt voor zowel PowerJAckpot, Classic Jackpot, VIP Powerlounge en Nedbet.

Top