Met de nieuwe gokkast Wild Wild West, een fruitmachine van Eurocazino kun je spannende momenten beleven. De Wild Wild West fruitmachine heeft een onderspel met drie rollen en een vervolgspel met vijf rollen. Deze gokautomaat staat volledig in het teken van het wilde westen en drie sheriff symbolen leveren dan ook direct 200 punten op. Tijdens het basisspel ontvang je twintig punten zodra je drie sheriff symbolen in kris kras formatie hebt staan maar bij het topspel wordt het pas echt spannend. Speel het topspel met een inzet van 5, 10 of 20 credits per draaibeurt. De sheriff symbolen zijn bij het topspel verworven met reguliere symbolen waardoor je eigenlijk dubbel kans maakt op winst.

Wanneer je het basisspel liever direct overslaat dan kun je via de 'choose bet' knop gelijk een inzet voor het bovenspel selecteren. Drie van de volgende symbolen leveren tijdens het bovenspel 200 punten op:

  • Drie sheriff symbolen
  • Drie bar symbolen
  • Drie dollar symbolen

Natuurlijk kun je dit spel ook eerst gratis uitproberen en op een later moment altijd nog voor geld gokken. Wanneer je het bovenspel met een inzet van 20 credits per draaibeurt speelt kun je echt gigantische winsten behalen want je speelt dan met vijftien actieve lijnen.

1319 keer gespeeld
Top