Eurocazino

Online gokkasten en fruitautomaten van eurocazino, gokautomaten waarbij u credits kunt kopen met iDEAL of met uw telefoon.

Eurocazino heeft een zeer uitgebreid en divers aanbod van online gokkasten en wij plaatsen regelmatig nieuwe gokautomaten van eurocazino.

De spellen van Eurocazino kun je ook onbeperkt gratis spelen! Met ruim 100 gokkasten en fruitmachines is het spelen bij dit gokkasten merk de moeite waard.

EuroCazino was een onderdeel van Simbat Entertainment dat behoort tot één van de top merken en heeft het grootste spelassortiment aan zowel nieuwe gokkasten als oude vertrouwde fruitautomaten waar je waarschijnlijk al eens op hebt gespeeld.

Speeltegoed aanschaffen kan via iDEAL maar ook via een mobiel of vaste telefoon. Winsten worden altijd binnen drie werkdagen naar jouw bankrekening overgemaakt en winsten vanaf tien euro kunnen uitbetaald worden.

Op de vingers getikt door de Kansspelautoriteit

Helaas heeft Simbat na een jarenlange onderzoek in 2017 een boete gekregen waarna alle slots offline zijn gehaald.

De boete had betrekking op Simbat Entertainment die een boete van € 270.000 moest betalen en Spinity dat vanwege het doorverwijzen een boete van € 100.000 moest betalen.

In eerste instantie was er nog sprake van een doorstart maar dat is er helaas niet van gekomen.

Vandaar dat wij dus alle oude reviews van deze aanbieder offline hebben gehaald.

Via SMS bericht of telefonisch betalen kan niet meer!

De kracht van Spinity was dat spelers via een 0909 nummer met hun mobiele telefoon credits aan hun account konden toevoegen maar dat is vandaag de dag niet meer mogelijk.

Ook is het betalen met iDeal geen optie meer maar dat zal zodra de eerste online casino's een kansspelvergunning krijgen in Nederland vanaf januari 2021 wel weer mogelijk zijn.

Enkele Gokkasten van Eurocazino

Jolly Roger:

Ahoy there Captain! Een van de nieuwste fruitmachines van Eurocazino is er een met piraterij en dat is aan de naam te herkennen want de piraten vlag staat juist bekend als de Jolly Roger. Deze gokkast heeft verschillende inzetstaffels vanaf één credit tot 16 credits per beurt. Het onderspel heeft drie rollen waarbij het roer voor een prijzenslag aan winst kan zorgen dankzij de Jolly Roger prijzenrad. Speel je liever het topspel dan kun je de 'Choose Bet' knop selecteren om een geschikte inzet in te stellen.

Het topspel wordt gespeeld met een inzet van 4, 8 of 16 credits per beurt. Bij een maximale inzet speel je met 10 winlijnen en wordt de winst van winnende combinaties verhoogt. De fruitladder wordt aangevuld met de symbolen in beeld zodra je de roer symbolen verkrijgt. Met dit stormachtig weer tijdens tweede paasdag is dit eente gekke gokkast om op te spelen.

Reel-O-Matic

De Reel-o-Matic is een nieuwe fruitautomaat in retro stijl. Simbat Entertainment weet precies wat spelers willen en dat is ook aan alle online speelautomaten goed te zien. spelen op deze nieuwe gokautomaat staat garant voor speelplezier en spannende momenten en vooral als je met een hogere inzet speelt. Via de 'Choose Bet' knop kun je direct een gewenste inzet bepalen, inzetten kan namelijk vanaf één credit tot maximaal twintig credits per beurt. Uniek is dat er geen knoppen zijn om de rollen vast te houden maar dat wordt door de vijf free spins die je kunt verdienen weer goed gemaakt. Ook de gamble feature is vrij uniek want je kunt jouw winsten met een vermenigvuldiger verdubbelen of zelfs meer winst behalen. Ben jij een liefhebber van de retro gokkasten? Dan is het de moeite waard om de nieuwe Reel-o-Matic van Spinity eens te spelen.

Double Sixteen:

De fruitmachine Double Sixteen doet vast een belletje rinkelen want dit is een oude klassieke fruitautomaat waar menig speler in de gokhal van heeft kunnen genieten. Met vier rollen bij het basisspel en vier rollen bij het bovenspel en inzetten van 5, 10, 20 of zelfs 40 credits per beurt is dit een geschikte gokkast voor high stakes spelers. honderd krijgen. Zodra je met een inzet van 40 punten per draaibeurt gaat spelen dan zijn zowel de rollen van het beneden spel als het top spel actief, zo speel je in feite twee spellen tegelijk maar dan met één druk op de knop. Er zijn maar liefst tien spaarmeters om winsten naartoe op te sparen. Je krijgt van eurocazino honderd credits om voor fun te spelen en zodra de fun credits op zijn kun je er weer Kortom, je kunt op alle eurocazino gokkasten onbeperkt gratis spelen. Deze double Sixteen fruitmachine is zowel geschikt voor de kleine gokker als de liefhebber van hoge inzetten