Eurocazino

Online gokkasten en fruitautomaten van eurocazino, gokautomaten waarbij u credits kunt kopen met iDEAL of met uw telefoon.

Eurocazino heeft een zeer uitgebreid en divers aanbod van online gokkasten en wij plaatsen regelmatig nieuwe gokautomaten van eurocazino.

De spellen van Eurocazino kun je ook onbeperkt gratis spelen! Met ruim 100 gokkasten en fruitmachines is het spelen bij dit gokkasten merk de moeite waard.

EuroCazino was een onderdeel van Simbat Entertainment dat behoort tot één van de top merken en heeft het grootste spelassortiment aan zowel nieuwe gokkasten als oude vertrouwde fruitautomaten waar je waarschijnlijk al eens op hebt gespeeld.

Speeltegoed aanschaffen kan via iDEAL maar ook via een mobiel of vaste telefoon. Winsten worden altijd binnen drie werkdagen naar jouw bankrekening overgemaakt en winsten vanaf tien euro kunnen uitbetaald worden.

Op de vingers getikt door de Kansspelautoriteit

Helaas heeft Simbat na een jarenlange onderzoek in 2017 een boete gekregen waarna alle slots offline zijn gehaald.

De boete had betrekking op Simbat Entertainment die een boete van € 270.000 moest betalen en Spinity dat vanwege het doorverwijzen een boete van € 100.000 moest betalen.

In eerste instantie was er nog sprake van een doorstart maar dat is er helaas niet van gekomen.

Vandaar dat wij dus alle oude reviews van deze aanbieder offline hebben gehaald.

Via SMS bericht of telefonisch betalen kan niet meer!

De kracht van Spinity was dat spelers via een 0909 nummer met hun mobiele telefoon credits aan hun account konden toevoegen maar dat is vandaag de dag niet meer mogelijk.

Ook is het betalen met iDeal geen optie meer maar dat zal zodra de eerste online casino's een kansspelvergunning krijgen in Nederland vanaf januari 2021 wel weer mogelijk zijn.

Eurocazino bestaat niet meer, wij adviseren je om eens de gokkasten van Stakelogic te proberen

Top