Elke donderdag bonus op slotpartners gokkasten

Thursday Thunder bonusOp een viertal gokkast merken van slotpartners kun je elke dag mooi extra bonusgeld verdienen.

Elke donderdag is het namelijk voor de volgende merken; Classic Jackpot, PowerJackpot, Nedbet en VIPPowerlounge de Thursday Thunder bonusdag.

Speel bij één van deze gokkast merken en ontvang een bonus van 35% tot maximaal 50 euro op ieder bedrag dat je stort.

Let er wel op dat de bonus pas geldt vanaf stortingen van minimaal 20 euro of meer.

Ben je dus van plan om vandaag voor geld te gokken dan is het verstandig om bij één van deze merken te gaan spelen. Gelukkig is ieder gokkast merk net even anders zodat je altijd van unieke spellen kunt genieten.

Wij adviseren alle spelers om vandaag bij classic jackpot, powerjackpot, nedbet of vip powerlounge te spelen om deze geweldige bonus mee te pakken.

Fruitautomaten spelen

De fruitautomaten zijn allemaal verschillend, zo kun je bij classic jackpot op fantastische klassieke gokkasten spelen, bij Nedbet kun je genieten van traditionele Nederlandse speelautomaten.

Het merk VIP Powerlounge is weer voor de grotere gokkers bestemd, dit is een high limit gokkasten lijn waarbij je dus met hoge inzetten kunt spelen.

Tot slot is er het fruitautomaten merk PowerJackpot, heuse jackpot gokkasten gekoppeld aan een progressieve jackpot. Vooraf kun je zelfs alle fruitautomaten eerst gratis spelen totdat je het besluit neemt om voor geld te gokken.

De bonus is op elke storting geldig als het stortingsbedrag maar 20 euro of meer bedraagt.

Je maakt dus kans om vandaag extra veel bonusgeld te verdienen. Heb je nooit eerder bij één van deze gokkast merken gespeeld? Pak dan ook nog eens een geweldige welkomstbonus mee van 100% tot maximaal 100 euro.

Top